- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επιστρέφει με νέο άλμπουμ το 2024 η Αριάνα Γκράντε
Το ανακοίνωσε μέσα από τα social media της
Αριάνα Γκράντε: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ το 2024
Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει με ένα καινούργιο άλμπουμ το 2024, όπως προανήγγειλε η ίδια με μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ της και το πρώτο μετά το «Positions» που κυκλοφόρησε του 2020.
«Τα λέμε του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η οποία περιελάμβανε στιγμιότυπα και βίντεο από τα παρασκήνια των ηχογραφήσεων με τον Σουηδό παραγωγό της, Ίλια Σαλμανζάντε.
Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τη μητέρα της να χορεύει, δικές της φωτογραφίες που την δείχνουν είτε να είναι συγκινημένη είτε να χορεύει χαρούμενη κατά την διάρκεια μιας κλήσης FaceTime καθώς και μία φωτογραφία από μια αποθήκη που ίσως να είναι σκηνικό για μουσικό βίντεο.
«Οι δύο διαθέσεις του άλμπουμ», έγραψε η σταρ στο Instagram story της.
Επίσης συμπεριέλαβε ένα βίντεο που την δείχνει να είναι τυλιγμένη με μία κουβέρτα σε ένα καναπέ και μία φωνή να αναφέρει πίσω από την κάμερα ότι είναι «σχεδόν η τελευταία μέρα αυτού του άλμπουμ».
«Είμαι τόσο κουρασμένη», απαντά η δύο φορές νικήτρια του βραβείου Grammy στο κλιπ. «Αλλά τόσο χαρούμενη και ευγνώμων. Νιώθω επίσης σαν να ζυγίζω 3.000 τόνους».
Για αυτό το νέο ορόσημο στην καριέρα της κάποιοι τυχεροί θαυμαστές της έλαβαν ένα δώρο από την Γκράντε με ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε: «Τα λέμε του χρόνου», μία θολή φωτογραφία των κόκκινων χελιών της και προϊόντα μακιγιάζ από την εταιρεία καλλυντικών που ίδρυσε το 2021.
Η ανακοίνωση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Good World Management, και την απόφασή της να λύσει το συμβόλαιό της με τον μάνατζερ Σκούτερ Μπράουν. Ενώ σύμφωνα με το Variety η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη του «Wicked» όπου πρωταγωνιστεί αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου του 2024.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φήμες για πιθανή συνεργασία στο soundtrack της νέας ταινίας
Οι ηγέτες της νορβηγικής black metal σκηνής για ένα μοναδικό show στην Αθήνα, στο Floyd Live Music Venue
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.