Μουσικη

Νέο δίσκο ετοιμάζει ο Όζι Όσμπορν - Επιστρέφει στη σκηνή μετά τη χειρουργική επέμβαση

Οι δηλώσεις στο Metal Hammer για τις ηχογραφήσεις και την κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Όζι Όσμπορν θέλει να ηχογραφήσει «ακόμα ένα άλμπουμ» και να επιστρέψει στις περιοδείες - Mίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση.
Eπιστρέφει στη μουσική σκηνή σύμφωνα με δηλώσεις του στο Metal Hammer ο Όζι Όσμπορν © Instagram/Ozzy Osbourne

Ο Όζι Όσμπορν θέλει να ηχογραφήσει «ακόμα ένα άλμπουμ» και να επιστρέψει στις περιοδείες - Mίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση.

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε τα σχέδιά του για το 2024 μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Ο θρυλικός τραγουδιστής της metal μουσικής και πρώην frontman των Black Sabbath, τόνισε σε νέα συνέντευξη ότι έχει αρχίσει να ετοιμάζει νέο δίσκο, τον οποίο προγραμματίζει να ηχογραφήσει στις αρχές του 2024.

Σε δηλώσεις του στο Metal Hammer μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, που λέει ότι θα είναι η τελευταία του, ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε:

«Έχω ηχογραφήσει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη και μετά να επιστρέψω στον δρόμο».

Μόλις άρχισα να εργάζομαι τώρα για το άλμπουμ και θα το ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους», πρόσθεσε. «Θέλω να ασχοληθώ με αυτό για αρκετό χρόνο», είπε.

Δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει καλά ο Όζι

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Όζι Όσμπορν μίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση του νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας ότι «αισθάνεται καλά» αλλά «δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά».

View this post on Instagram

A post shared by SiriusXM (@siriusxm)

«Αισθάνομαι εντάξει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μου πήγε τέλεια».

Ο Όζι Όσμπορν υποβλήθηκε σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα αυτό τον μήνα μετά τον τραυματισμό του από πτώση το 2019.

Το 2020, o 74χρονος Βρετανός τραγουδιστής διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ