Μουσικη

Παγκόσμια περιοδεία για το 2024 ανακοίνωσε η Olivia Rodrigo

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της με τίτλο «GUTS»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Olivia Rodrigo
© ERA/SARAH YENESEL

Παγκόσμια περιοδεία για το 2024 ανακοίνωσε η Olivia Rodrigo - Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα MTV VMAs

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Ολίβια Ροντρίγκο (Olivia Rodrigo) ανακοίνωσε την νέα της περιοδεία «Guts World Tour» για το 2024.

Με περισσότερες από 50 ημερομηνίες, η 20χρονη σταρ θα ξεκινήσει από τη σκηνή της Acrisure Arena του Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια, στις 23 Φεβρουαρίου.

Μαζί της θα είναι οι ανερχόμενες σταρ της pop σκηνής Ρέμι Γουλφ (Remi Wolf), Τσάπελ Ρον (Chappell Roan), PinkPantheress -η οποία κέρδισε το βραβείο Sound Of 2022 του BBC Radio 1- και το ροκ συγκρότημα από το Οχάιο «Breeders».

Σύμφωνα με το ΑP, η ανακοίνωση της περιοδείας έρχεται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της με τίτλο «GUTS», μέσω της Geffen Records, το οποίο γνώρισε την αποθέωση από τους κριτικούς και τους θαυμαστές της.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής πριν ξεκινήσει το ευρωπαϊκό σκέλος στις 30 Απριλίου από το Δουβλίνο.

Η Ροντρίγκο θα συνεχίσει την περιοδεία της με στάσεις μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη, το Βερολίνο, τη Ζυρίχη, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι τη Μαδρίτη και τη Λισαβόνα.

Οι δύο τελευταίες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Αυγούστου του 2024 στο Λος Άντζελες.

Olivia Rodrigo: Εντυπωσίασε στα MTV VMAs

Εξάλλου, εντυπωσιακή ήταν η Oliva Rodrigo στα προχθεσινά MTV VMAs 2023, με ένα φόρεμα δια χειρός Ludovic de Saint Sernin.

Το μαγευτικό φόρεμα που φορούσε η τραγουδίστρια είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από κρυστάλλινο πλέγμα Swarovski και διαθέτει πάνω από 150.000 κρύσταλλα Swarovski.

H Olivia Rodrigo
© ERA/SARAH YENESEL

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ