Μουσικη

Γιατί όλοι μιλούν για τις εμφανίσεις - υπερθέαμα των Parkway Drive;

Έτσι γιγάντωσαν τη φήμη τους σε όλο τον κόσμο, έτσι θα τους απολαύσουμε στην Αθήνα, στο Release Athens 2023

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Parkway Drive: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα metal συγκροτήματα της εποχής για τις live εμφανίσεις του, έρχεται στην Αθήνα, στο Release Athens 2023, την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Parkway Drive: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα metal συγκροτήματα της εποχής για τις live εμφανίσεις του, έρχεται στην Αθήνα, στο Release Athens 2023, την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Οι Parkway Drive δημιουργήθηκαν το 2003 από μια παρέα φίλων σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της ανατολικής Αυστραλίας, το Byron Bay. Μέσα στα 20 χρόνια παρουσίας στη metal σκηνή, όχι μόνο εξελίχθηκαν σε ένα από τα κορυφαία και πιο επιδραστικά σχήματα του σκληρού ήχου, αλλά γιγάντωσαν τη φήμη τους χάρις στις σαρωτικές συναυλίες τους, οι οποίες τους έχουν οδηγήσει επανειλημμένα στις μεγαλύτερες φεστιβαλικές αρένες του κόσμου.

Δεν είναι τυχαίο ότι ειδικά αυτό το καλοκαίρι, οι Parkway Drive έχουν ήδη κάνει headline εμφανίσεις στα Graspop, Hellfest, Greenfield και Nova Rock και ευτυχώς η περιοδεία τους, λίγο πριν αναχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τις Η.Π.Α., θα κάνει μια στάση στην Πλατεία Νερού και το Release Athens 2023, για μια εμφάνιση που αναμένεται να επιβεβαιώσει όσα έχουν γραφτεί για αυτούς τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα μουσικά έντυπα που καλύπτουν τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης. Τι είναι αυτό; Πολύ απλά, πως τίποτα δεν συγκρίνεται με το υπερθέαμα που παρουσιάζουν.

Μέχρι αύριο, ας δούμε 5 λόγους που κάνουν την εμφάνιση των Parkway Drive, πολύ απλά, άχαστη.

Τo ανεπανάληπτο «Crushed» ως πρώτο encore στο Graspop 2023

Parkway Drive - Encore Intro + Crushed (LIVE at Graspop 2023 | Front Row | 4K)

Κορυφαία ερμηνεία από τον Winston McCall σε ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια τους.

Την επική εκτέλεση του «Wild Eyes» στο Wacken Open 2019

Parkway Drive - "Wild Eyes" (Live at Wacken)

Γιατί εκτός του εντυπωσιακού show, οι Parkway Drive αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς, όπως ο Ben «Gaz» Gordon, ο drummer της μπάντας, ο οποίος δίνει ένα μικρό ρεσιτάλ.

Μια χαρακτηριστική «αμάν, τι μας περιμένει» στιγμή από το Download 2023

Parkway Drive - "Idols And Anchors" / Live @ Download Festival 11.06.2023

Μέχρι αύριο, προτείνουμε να κάνετε τις απαραίτητες προπονήσεις γιατί μπορεί να καταλήξετε με τον McCall στους ώμους σας για κανένα πεντάλεπτο.

Για πιο ενδελεχή μελέτη, δείτε ολόκληρο το show τους στο Hellfest 2023

Parkway Drive - Hellfest 2023 – ARTE Concert

Όσοι θέλουν να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, μπορούν να δουν την εμφάνισή τους στο Hellfest πριν λίγες ημέρες, να μαζέψουν τα σαγόνια τους από το πάτωμα και να κλείσουν εισιτήριο για το υπερθέαμα που θα παρουσιάσουν την Τρίτη, 27 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Την ίδια ημέρα μπορείς να δεις δύο θρύλους του ακραίου ήχου.

RELEASE ATHENS 2023 | PARKWAY DRIVE / SOULFLY / TRIPTYKON / SKYBINDER (27.06)

Εκτός της headline εμφάνισης των Parkway Drive, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς που γέννησε η metal σκηνή. Τους Soulfly, του Max Cavalera που πρωτογνωρίσαμε ως ιδρυτικό μέλος των Sepultura, και τους Triptykon του Tom Gabriel Fischer, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα σετ αφιερωμένο στους πρώιμους Celtic Frost, σε μια από τις ελάχιστες εμφανίσεις με αυτό το concept. Τη βραδιά ανοίγουν οι Skybinder.

Parkway Drive: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα metal συγκροτήματα της εποχής για τις live εμφανίσεις του, έρχεται στην Αθήνα, στο Release Athens 2023, την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Παρακάτω μπορείς να δεις τις 2 προσφορές που παραμένουν διαθέσιμες με κέρδος 21 και 29 ευρώ:

Διήμερη Προσφορά

  • Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23, Πλ. Νερού) προς 65€ (κέρδος 21€)

Τριήμερη προσφορά

  • Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23, Πλατεία Νερού) + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23,Πλατεία Νερού) προς 100€ (κέρδος 29€)

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Online στα releaseathens.gr / viva.gr
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ