- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θα γίνει επανένωση των One Direction; Ο Χάρι Στάιλς απάντησε στον Τζέιμς Κόρντεν
Σε παιχνίδι που έπαιξε στο τελευταίο «The Late Late Show»
Χάρι Στάιλς: Η απάντηση για το αν θα γίνει ποτέ επανένωση των One Direction - Σε παιχνίδι που έπαιξε στο τελευταίο «The Late Late Show»
Στο "The Late Late Show" με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Χάρι Στάιλς ρωτήθηκε αν θα υπάρξει επανένωση των "One Direction" κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ως τελευταίος καλεσμένος. Ο Άγγλος τραγουδιστής έθεσε την ερώτηση στον εαυτό του ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι με τον Τζέιμς και τον τελευταίο καλεσμένο, Γουίλ Φέρελ.
Η ερώτηση που τέθηκε στον τραγουδιστή ήταν: «Ναι ή όχι, θα υπάρξει επανένωση των One Direction;», προκαλώντας έντονο χειροκρότημα του κοινού.
«Ποτέ δεν θα έλεγα όχι σε αυτό. Νομίζω ότι αν υπήρχε μια στιγμή που όλοι μας νιώθαμε ότι αυτό θέλαμε να κάνουμε, τότε δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουμε», απάντησε ο Στάιλς ενθουσιάζοντας τους φαν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Χάρι Στάιλς είναι συχνός επισκέπτης του "The Late Late Show" και έχει αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη στο παρελθόν. Μαζί με τον παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν έχουν γυρίσει πολλά μαγνητοσκοπημένα κομμάτια, τα οποία έγιναν viral κατά διαστήματα.
Μία από τις αξέχαστες στιγμές τους ήταν όταν ο Κόρντεν σκηνοθέτησε ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι "Daylight" του Στάιλς με μόλις 300 δολάρια. Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, ο Στάιλς δήλωσε πόσο περήφανος είναι για τον φίλο του Κόρντεν, τοΝ ευχαρίστησε για τον ασφαλή χώρο που του πρόσφερε και τον χαιρέτησε για την απόσυρσή του. Τέλος, οι τρεις φίλοι αγκαλιάστηκαν πριν το κλείσιμο της εκπομπής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέντε μέρες γεμάτες ρυθμό, live performances και dj sets στην πόλη
Η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Ζητούν την απομάκρυνσή του
THE BAUSA, Yulia Niko b2b Ede, BRB, Pablo Nuevo και Evanjelia αναλαμβάνουν τα decks στο Θέατρο Άλσος
Αποθέωση για τους αδελφούς Γκάλαχερ - Δείτε βίντεο
Το «B’Day» είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2006, στα 25α γενέθλιά της
Η Θεσσαλονίκη των τελών της δεκαετίας του ογδόντα ήταν μια Πόλη στις Φλόγες
Σε τι τιμή θα κυμανθεί
Η βραβευμένη με δύο Grammy ερμηνεύτρια, με τη βαθιά φωνή
Από τους Basement και JPEGMAFIA μέχρι τους Idles και τους Deftones, το Outbreak διευρύνει ακόμα περισσότερα τα όριά του
Μας χάρισε τα μεγαλύτερα δώρα: τη μουσική και το συναίσθημα
To τουρνουά προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 fans του διάσημου anime
Όλες οι λεπτομέρειες για το διήμερο που ενώνει τις μουσικές φυλές της πόλης
Ο κιθαρίστας Simon McBride μιλάει στην ATHENS VOICE για τη θέση του στους Deep Purple, την κληρονομιά του γκρουπ και τη συναυλία της 13ης Οκτωβρίου στην Αθήνα
Ο σταρ δυσκολεύτηκε στη σκηνή και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Δόρα Στράτου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική, τη Λίνα Νικολακοπούλου, το συναίσθημα και την τέχνη του
Ο 48χρονος ηθοποιός αποδεικνύει ότι οι ικανότητές του δεν περιορίζονται στην υποκριτική
Η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδοποιός επιλέχθηκε από την ΕΟΕ για την Τελετή Αφής και Παράδοσης Φλόγας για το «Ντακάρ 2026»
Συγγενείς και καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα τη θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι
Μιλήσαμε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του 5ου Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης Δημήτρης Κρεμαστινός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.