Μουσικη

Θα γίνει επανένωση των One Direction; Ο Χάρι Στάιλς απάντησε στον Τζέιμς Κόρντεν

Σε παιχνίδι που έπαιξε στο τελευταίο «The Late Late Show»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Harry Styles
Harry Styles © EPA

Χάρι Στάιλς: Η απάντηση για το αν θα γίνει ποτέ επανένωση των One Direction - Σε παιχνίδι που έπαιξε στο τελευταίο «The Late Late Show»

Στο "The Late Late Show" με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Χάρι Στάιλς ρωτήθηκε αν θα υπάρξει επανένωση των "One Direction" κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ως τελευταίος καλεσμένος. Ο Άγγλος τραγουδιστής έθεσε την ερώτηση στον εαυτό του ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι με τον Τζέιμς και τον τελευταίο καλεσμένο, Γουίλ Φέρελ.

Η ερώτηση που τέθηκε στον τραγουδιστή ήταν: «Ναι ή όχι, θα υπάρξει επανένωση των One Direction;», προκαλώντας έντονο χειροκρότημα του κοινού.

«Ποτέ δεν θα έλεγα όχι σε αυτό. Νομίζω ότι αν υπήρχε μια στιγμή που όλοι μας νιώθαμε ότι αυτό θέλαμε να κάνουμε, τότε δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουμε», απάντησε ο Στάιλς ενθουσιάζοντας τους φαν.

Ο Χάρι Στάιλς είναι συχνός επισκέπτης του "The Late Late Show" και έχει αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη στο παρελθόν. Μαζί με τον παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν έχουν γυρίσει πολλά μαγνητοσκοπημένα κομμάτια, τα οποία έγιναν viral κατά διαστήματα. 

Μία από τις αξέχαστες στιγμές τους ήταν όταν ο Κόρντεν σκηνοθέτησε ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι "Daylight" του Στάιλς με μόλις 300 δολάρια. Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, ο Στάιλς δήλωσε πόσο περήφανος είναι για τον φίλο του Κόρντεν, τοΝ ευχαρίστησε για τον ασφαλή χώρο που του πρόσφερε και τον χαιρέτησε για την απόσυρσή του. Τέλος, οι τρεις φίλοι αγκαλιάστηκαν πριν το κλείσιμο της εκπομπής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ