TV + Series

«Είναι η σωστή επιλογή» - Ο Τζέιμς Κόρντεν αποχαιρετά το The Late Late Show

Προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέιμς Κόρντεν
© EPA/CAROLINE BREHMAN

Ο Τζέιμς Κόρντεν αποχαιρετά το The Late Late Show - Προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής

Ο Τζέιμς Κόρντεν παραδέχθηκε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει, καθώς μεταδίδεται το τελευταίο επεισόδιο του The Late Late Show.

Ο Βρετανός κωμικός παρουσίαζε το αμερικανικό talk show για περισσότερα από οκτώ χρόνια, αποτελώντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα ονόματα στη showbiz.

Ο σταρ της ποπ Χάρι Στάιλς, ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν και ο ηθοποιός Γουίλ Φέρελ είναι μεταξύ αυτών που εμφανίζονται στην τελευταία εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, έχει υπάρξει υπόνοια πως ίσως γίνει έκπληξη με τη συμμετοχή του πρώην boy band του Στάιλς, των One Direction.

«Είναι παράξενο, δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι», δήλωσε ο Κόρντεν στην εκπομπή Breakfast του BBC Radio 2 πριν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

«Απλά ξέρω κατά βάθος ότι είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνω για τόσους πολλούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους».

Ο Corden ανέλαβε τον ρόλο του οικοδεσπότη του late-night talk show από τον κωμικό και ηθοποιό Craig Ferguson το 2015.

Ο ίδιος δήλωσε στο BBC ότι δεν περίμενε ποτέ ότι η εκπομπή θα γινόταν επιτυχία, περιγράφοντας την εμπειρία ως μια «υπέροχη βόλτα».

Η Adele, μακροχρόνια φίλη του Κόρντεν, επέστρεψε για ένα τελευταίο μέρος του Carpool Karaoke, το οποίο προβλήθηκε ως ωριαίο αφιέρωμα πριν από την κύρια εκπομπή.

Υπήρξε επίσης ένα τμήμα στο οποίο ο Κόρντεν και ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκαν ως Τιμόν και Πούμπα σε μια παραγωγή του Βασιλιά των Λιονταριών στο Λος Άντζελες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ