Μουσικη

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στις τουρνέ μετά από 5 χρόνια με το «The Eras Tour»

Ποιοι θα την συνοδεύουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στις τουρνέ μετά από 5 χρόνια με το «The Eras Tour»
Η Τέιλορ Σουίφτ © ΕPA

Τέιλορ Σουίφτ: Ανακοίνωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ 

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour» κάτι που συνιστά την πρώτη επίσημη περιοδεία της μετά από σχεδόν πέντε χρόνια. Η τουρνέ θα περιλαμβάνει 27 συναυλίες, θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2023 από το State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα, όπως ανακοίνωσε σε ένα βίντεο που έστειλε στην εκπομπή «Good Morning America».

«Ήθελα να σας πω κάτι για το οποίο είμαι τόσο ενθουσιασμένη εδώ και πολύ καιρό. Το σχεδίαζα εδώ και
πολύ καιρό και επιτέλους μπορώ να σας το πω: Επιστρέφω για περιοδεία», είπε τραγουδίστρια. «Η περιοδεία ονομάζεται “The Eras Tour” και είναι ένα ταξίδι σε όλα τα μουσικά κεφάλαια της καριέρας
μου», πρόσθεσε. Μετά το αμερικανικό σκέλος, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2023 με δύο συναυλίες στο Sofi Stadium του Λος Άντζελες, η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί «διεθνώς».
Την Σουίφτ θα συνοδεύσουν στην περιοδεία της «The Eras Tour» μια σειρά από εναλλασσόμενα opening acts, όπως οι Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, Muna, HAIM, Gayle, Gracie Abrams και Owenn.

Το «The Eras Tour» είναι η πρώτη περιοδεία της μετά το «Reputation Stadium Tour», του 2018, που έσπασε το ρεκόρ της περιοδείας με τα υψηλότερα έσοδα στις ΗΠΑ από τότε που το Billboard Boxscore άρχισε να καταγράφει τα δεδομένα των περιοδειών το 1990. Η περιοδεία «Reputation Stadium Tour», για την προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ «Reputation» (2017), συγκέντρωσε έσοδα ύψους 345,7 εκατομμυρίων δολαρίων και πούλησε πάνω από 2,9 εκατομμύρια εισιτήρια, αποτελώντας τη μεγαλύτερη περιοδεία της μέχρι σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ