Μουσικη

Colibri Spirit Festival: 6 ημέρες ευεξίας στην Κέρκυρα

Στην καταπράσινη Κέρκυρα, έξι ημέρες αφιερωμένες στη ζωντανή μουσική, τη yoga, τον διαλογισμό και το ecstatic dance.

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Παπαδόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Colibri Spirit Festival

Colibri Spirit Festival: Ένα φεστιβάλ ζωντανής μουσικής, yoga, διαλογισμού, εργαστηρίων & ecstatic dance θα πραγματοποιηθεί στον Αρίλλα Κέρκυρας 

Κοιτάζοντας την παραλία Αρίλλας στην Κέρκυρα στο Google Maps, χαζεύω τη μαγική εναλλαγή του μπλε με το πράσινο, φαντάζομαι την ενέργεια του τόπου που αποχαιρετά κάθε μέρα τον ήλιο καθώς κοιτάζει προς τη Δύση και την Ιταλία και ονειρεύομαι να βρισκόμουν στο Colibri Farm, εκεί όπου από τις 11 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου ζωντανή μουσική, yoga, διαλογισμός, Εργαστήρια & ecstatic dance συναντιούνται.

Όπως λένε οι διοργανωτές: «Φαντάσου ένα μέρος όπου μπορείς να συνδεθείς και να αναζωογονηθείς σωματικά και ψυχικά. Να χαρίσεις χρόνο στον εαυτό σου για να αφυπνίσεις  την εσωτερική σου σοφία και να βρεις έναν τρόπο για να “ανθίσεις” εσωτερικά και να λάμψεις».

Το Colibri Spirit Festival

Στον μαγικό τόπο της Κέρκυρας, στο Colibri Farm, στην παραλία του Αρίλλα, οι συμμετέχοντες θα συνδεθούν με την ψυχή και το σώμα και θα βελτιώσουν την υγεία τους μέσω των μαθημάτων yoga, του διαλογισμού και των live performances of World & Medicine Music. «Πρόκειται για ένα νέο φεστιβάλ που στοχεύει στην προώθηση της αίσθησης ευφορίας μέσω των εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας για να βελτιώσει τη σχέση νου, ψυχής και σώματος. Ένα φεστιβάλ με τον πιο πολύχρωμο και αρμονικό συνδυασμό δραστηριοτήτων και συναντήσεων», θα μου πουν οι διοργανωτές Evi Schwarzfischer, Constantin Bisanz, Rob Weber.

To poster του Colibri Spirit Festival

Από 11 έως και 16 Σεπτεμβρίου στο Colibri Spirit Festival περισσότεροι από 20 διάσημοι μουσικοί, καλλιτέχνες και υπεύθυνοι εργαστηρίων από όλο τον κόσμο θα μεταφέρουν την ενέργεια και τις γνώσεις τους, συμβάλλοντας στο όραμά μας για ένα μέρος όπου μπορούμε όλοι να συνδεθούμε με την καρδιά και το σώμα.

Προσωπικότητες όπως η Putanny και ο Nixiwaka Yawanawa, αρχηγοί των ιθαγενών  Yawanawá του δάσους του Αμαζονίου της Βραζιλίας, οι παγκοσμίου φήμης world music μουσικοί  Nessi Gomes, Ape Chimba, Pepe Danza και Mirabi Ceiba, οι «μάγοι» του  Ecstatic Dance Kareem Raihani, DV Raio και Sophie Sofree, η πρωτοπόρος χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη και πολλοί άλλοι καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Colibri Spirit Festival, 11- 16 Σεπτεμβρίου, Κέρκυρα

https://colibrispiritfestival.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ