Μουσικη

Arctic Monkeys: Δείτε το video που σκηνοθέτησε ο Alex Turner για το νέο τους single

Το φιλμ που συνοδεύει το νέο τραγούδι «There’d Better Be A Mirrorball» από το επερχόμενο άλμπουμ τους «The Car»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Arctic Monkeys

Arctic Monkeys: Το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο frontman της μπάντας, Alex Turner, για το νέο τους τραγούδι «There’d Better Be A Mirrorball»

Μετά τη live παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού «There’d Better Be A Mirrorball» σε συναυλία τους στη Ζυρίχη και την επίσημη ανακοίνωση για το καινούργιο τους άλμπουμ «The Car», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου από την Domino, οι Arctic Monkeys έδωσαν στη δημοσιότητα ολόκληρο τη σύνθεση που επιλέχθηκε ως το πρώτο single αλλά και το βιντεοκλίπ που τη συνοδεύει.

Το φιλμάκι που σκηνοθέτησε ο frontman των Arctic Monkeys, Alex Turner, εστιάζει στα μέλη της μπάντας οπτικοποιώντας το λίγο jazzy και downbeat ηχογράφημά τους, και βρίσκεται ήδη στο Top 20 των trends στο YouTube.

Το «The Car» είναι το έβδομο studio άλμπουμ των Arctic Monkeys και περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια με την υπογραφή του Alex Turner. H παραγωγή έγινε από τον James Ford και οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Butley Priory, Suffolk, RAK Studios στο Λονδίνο και στα La Frette στο Παρίσι. 

Arctic Monkeys - There’d Better Be A Mirrorball (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ