Μουσικη

Ο Στέλιος Παρλιάρος διαλέγει ένα τραγούδι

Ακούστε πού το αφιερώνει και δείτε το βίντεο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Παρλιάρος

Ο Στέλιος Παρλιάρος διαλέγει και αφιερώνει το τραγούδι «Dear» του Sofiane Pamart

 

 

 

Sofiane Pamart - DEAR (Official Videoclip)
  

«Dear» του Sofiane Pamart: Η ιστορία του τραγουδιού 

Το Dear είναι το πρώτο τραγούδι στον νέο δίσκο του γάλλου πιανίστα Sofiane Pamart, με τίτλο «Letter», που κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Ο Pamart, γνωστός και ως «πιανίστας της γαλλικής ραπ», φίλος και συνεργάτης με rappers και pop stars, με εμφάνιση που έρχεται σε αντίθεση με το νεοκλασικό ρεπερτόριό του, απευθύνει με το άλμπουμ του ένα γράμμα στο κοινό του: «Αγαπητό κοινό, η αγάπη σου με έσωσε από τη μοναξιά για πάντα, δικός σου, Sofiane. Υ.γ. έγραψα αυτό το άλμπουμ στην Ασία».
Το Dear, ένα συγκινητικό κομμάτι για πιάνο, μέσα από το video clip που σε λιγότερο από ένα μήνα έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 χιλιάδες views στο YouTube, ταξιδεύει το κοινό με τις ζωντανές εικόνες του ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Ο Sofiane μέσα από την τέχνη του ονειρεύεται να ανοίξει τις πόρτες στην κλασσική μουσική και στο πιάνο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Το μουσικό του στυλ ισορροπεί ανάμεσα στους Chopin, Ravel, Debussy, Keith Jarrett, Thelonious Monk και Bill Evans.

Τα νέα του Στέλιου Παρλιάρου

  • Αυτό τον καιρό ετοιμάζει ένα βιβλίο με τίτλο «Η ιστορία της Ελληνικής ζαχαροπλαστικής» που θα συνοδεύεται φυσικά με πολλές συνταγές τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες.
  • Μετά από την αποχή για ένα χρόνο από την τηλεόραση, σκέφτεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν με νέο κόνσεπτ, αν όλα πάνε καλά και γίνουν έτσι όπως τα ονειρεύεται.
  • Για το Πάσχα ετοιμάζει, όπως κάθε τέτοια εποχή του χρόνου, να υποδεχτεί την άνοιξη και τις άγιες ημέρες στο κατάστημά του «Sweet Alchemy» (Ηροδότου 24, Κολωνάκι) με νέα προϊόντα και αξεσουάρ όπως τα περίφημα υφασμάτινα αυγά που φτιάχνει με καταπληκτικά σχέδια. Το φετινό κόνσεπτ της διακόσμησης έχει σαν θέμα του «Τα παιδιά των λουλουδιών» και την ειρήνη. Μέχρι τις 25/3 θα είναι όλα έτοιμα για να τα δείτε, να επισκεφτείτε το μαγαζί και να αγοράσετε ό,τι σας αρέσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ