Μουσικη

Ρένα Κουμιώτη για Πουλόπουλο: Πονάω Γιάννη μου, θα σ'αγαπώ πάντα

«Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα. Ήσουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένα Κουμιώτη για Πουλόπουλο: Πονάω Γιάννη μου, θα σ'αγαπώ πάντα
Ρένα Κουμιώτη και Γιάννης Πουλόπουλος

Το δικό της «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο είπε μέσα από ανάρτησή της στο FaceBook η Ρένα Κουμιώτη.

Με μία ανάρτησή της στο FaceBook είπε η Ρένα Κουμιώτη το δικό της «αντίο» στον αγαπημένο της συνεργάτη και φίλο, Γιάννη Πουλόπουλο που έφυγε σε ηλικία 79 ετών, χθες, Δευτέρα 24 Αυγούστου.

«Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα.... Ησουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας..Αντρας παλαιάς κοπής με όλη τη σημασία της λέξης» σημείωσε αρχικά η Ρένα Κουμιώτη και πρόσθεσε:

1.jpg

«Πόσα δεν μοιραστήκαμε μαζί !Δεν είναι οι πίστες, δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι η δημοσιότητα. Ηταν το ότι ήσουν ο πιο ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα μέσα σ αυτόν τον χώρο. Είχα την μέγιστη ευτυχία το 1969, να με πάρεις απ το χέρι και να περπατήσω δίπλα σου στον "Δρόμο" και μετά για πολλά χρόνια πάντα μαζί καλλιτεχνικά. Κέντρα, περιοδείες, ξενύχτια, γέλια..

2.jpg

»Η Ελλάδα σε αγάπησε. Με τα τραγούδια σου, ερωτεύτηκε, πόνεσε, έκλαψε, χάρηκε. Με τα ίδια τραγούδια θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Οι ερμηνείες σου διδασκαλία. Σαν και σένα κανένας άλλος. Κανένας !!!!

3.jpg

»Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ… Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε φέρω πίσω . Μόνο να σ αγαπώ..και θα σ΄ αγαπώ πάντα..».

4.jpg

5.jpg

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ