Μουσικη

O Στάθης Δρογώσης για τους αρνητές του κορωνοϊού

Η ανάρτηση του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Δρογώσης
Στάθης Δρογώσης © EUROKINNISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Στάθης Δρογώσης σχολίασε μέσω Facebook τις αντιδράσεις που κατά καιρούς υπάρχουν για τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού

Ο Στάθης Δρογώσης σχολίασε μέσω Facebook τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό αλλά και τις αντιδράσεις στα περιοριστικά μέτρα. Στην ανάρτηση του αναφέρει μεταξύ άλλων «Οι μελέτες δημοσιεύονται και τα δεδομένα είναι ανοιχτά σε όλους. Δεν υπάρχει αριστερός ή δεξιός λοιμωξιολόγος. Υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροί. Και συγγνώμη αλλά η χώρα τα έχει πάει πολύ καλά . Πέθαναν εκατοντάδες συνάνθρωποι αλλά αν δείτε τι έχει γίνει σε όλο τον κόσμο θα νιώσετε πολύ ασφαλείς σε αυτή τη μικρή χώρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στάθη Δρογώση:

Τα ποστ με τους ψεκασμένους έχουν πλάκα και για έναν άλλο λόγο. Βλέπεις ανθρώπους και καλά ανένταχτους να είναι έτοιμοι να κάνουν αντιπολιτευτική συμμαχία με τους τρελούς αρνητές του ιού για να κερδίσουν επικοινωνιακούς πόντους.

Τώρα με λένε διχαστικό οι τύποι που φώναζαν μέσα στην καραντίνα "θα λογαριαστούμε!" Μιλάνε για 25 παιδιά στις τάξεις ενώ κυβέρνησαν 5 χρόνια . Βέβαια τότε εφάρμοζαν αριστερά μνημόνια και δεν είχαν χρόνο να διορίσουν 50000 αναπληρωτές και να χτίσουν εκατοντάδες σχολεία ( κάπου εκεί υπολογίζονται οι κτιριακές ανάγκες και οι ανάγκες σε προσωπικό αν θέλουμε τάξεις 12-15 μαθητών).

Εγώ καταλαβαίνω τον κόσμο να είναι σε σύγχυση. Δεν ξέρουν όλοι βιολογία και έχουν και άγνοια βασικών κανόνων της επιστημονικής μεθοδολογίας. Όμως οι μορφωμένοι "αριστεροί" του διαλεκτικού υλισμού και της προόδου δεν διστάζουν να συμμαχήσουν με τον Τράγκα τον Βελόπουλο τον Χίο και όλους τους άλλους εγκληματίες ψεκασμένους για να κάνουν αντιπολίτευση. Τέτοια αντιπολίτευση παιδιά δε θα δείτε από μένα. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου ΝΔ και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια και να πω και την αλήθεια το έχω μέσα μου και λίγο σαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το όλο θέμα. Αριστερά δεξιά εννοώ και λάθος μου αλλά έτσι το βλέπω και για οικογενειακούς λόγους. Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο το να υπονομεύεις τους επιστήμονες της επιτροπής και συνεχώς να αντιδράς στα μέτρα που προτείνουν. Η επιστήμη τεστάρεται κάθε μέρα ευτυχώς για μας. Δεν υπάρχει αριστερή και δεξιά επιστήμη.

Οι μελέτες δημοσιεύονται και τα δεδομένα είναι ανοιχτά σε όλους. Δεν υπάρχει αριστερός ή δεξιός λοιμωξιολόγος. Υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροί. Και συγγνώμη αλλά η χώρα τα έχει πάει πολύ καλά . Πέθαναν εκατοντάδες συνάνθρωποι αλλά αν δείτε τι έχει γίνει σε όλο τον κόσμο θα νιώσετε πολύ ασφαλείς σε αυτή τη μικρή χώρα.

Τελειώνοντας. Δεν είμαστε δεξιοί όσοι υποστηρίζουμε την επιτροπή Τσιόδρα. Κι εσείς όμως που συμμαχείτε με τους ψεκασμένους για να κοροϊδεψετε τον κόσμο και να κάνετε θανατολαγνική αντιπολίτευση δεν είστε αριστεροί. Είστε αισχροί και φασίστες.
Και κάτι τελευταίο . Ναι συμφωνώ ότι θα έπρεπε τα σχολεία να ανοίξουν με λιγότερους μαθητές σε κάθε τμήμα. Και πιο πολλούς εκπαιδευτικούς. Και ναι αυτό είναι ένα συλλογικό αίτημα και μακάρι να υλοποιηθεί και όπου χρειαστώ θα βοηθήσω όπως κάνω πάντα. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς.

Ευχαριστώ για τις κατάρες και τις ευχές. Δεν έχω εργoστάσιο μασκών και δεν χρησιμοποιώ pc του Bill Gates. Έχω mac...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ