Μουσικη

Κρουαζιέρα με Joe Bonamassa και Jethro Tull σε Ελλάδα και Τουρκία

Το εν πλω φεστιβάλ Keepin the Blues Alive At Sea ετοιμάζεται να ταξιδέψει τους θεατές τον Αύγουστο του 2021

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Joe Bonammasa

H κρουαζιέρα-φεστιβάλ Keeping the Blues Alive Αt Sea Mediterranean II περνά από Ελλάδα και Τουρκία το καλοκαίρι του 2021 με headliners τους Joe Bonammasa και Jethro Tull

Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος έχει αλλάξει τελείως εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, τα σχέδια των διοργανωτών όμως για το επόμενο προετοιμάζονται πυρετωδώς. Και τον Αύγουστο του 2021, οι φίλοι των blues και του rock θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στην φημισμένη κρουαζιέρα Keepin the Blues Alive At Sea, η οποία θα περάσει και από την Ελλάδα.

Joe Bonamassa - Keeping The Blues Alive at Sea II - Video Recap

Σαλπάροντας από το λιμάνι του Πειραιά στις 17 Αυγούστου 2021 για έξι ολόκληρες μέρες οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν εν πλω πολλά συγκροτήματα με φόντο το Αιγαίο. Με τον Joe Bonamassa και τον Ian Andersson των Jethro Tull - σε μια επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια της μπάντας - να αναλαμβάνουν τον ρόλο του «Καπετάνιου» και να εμφανίζονται ως headliners, η κρουαζιέρα-φεστιβάλ Keeping the Blues Alive Αt Sea Mediterranean II θα κάνει στάση και στη Μύκονο πριν ρίξει άγκυρα στις 22 Αυγούστου στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Pearl θα επιβιβαστούν και θα εμφανιστούν ακόμα οι Blues Pills, o Walter Trout, ο Terry Reid, o Kriss Barras, ο Marc Broussard, η Samantha Fish, η Anna Popovic και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες. King King, Jimmy Vivino, The James Hunter Six, The Suffers, Selwyn Birchwood, The Cold Stares, Daddy Long Legs, Jade MacRae, Elles Bailey, Ben Levin Piano, Lakota John και Toby Lee, είναι μερικά από τα ονόματα που ήδη έχουν ανακοινωθεί με τη λίστα να εμπλουτίζεται διαρκώς. Δείτε περισσότερα εδώ και αν θέλετε να ζήσετε ένα blues καλοκαίρι το 2021, φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας.

keeping-the-blues-alive-sea-festival.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ