- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Η Celine Dion για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2021
Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου του 2020 στο Ο.Α.Κ.Α.
Η συναυλία της Celine Dion στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της «COURAGE WORLD TOUR», αναβλήθηκε για τον Ιούλιο του 2021
Το Φεβρουάριο ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι η Celine Dion θα ερχόταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτό τον Ιούλιο. Η κρίση, όμως, του Covid-19 μάς ανέτρεψε τα σχέδια, με την τραγουδίστρια να αναγκάζεται να αναβάλει όχι μόνο τη συναυλία της στη χώρα μας, αλλά ολόκληρη την παγκόσμια περιοδεία της «COURAGE WORLD TOUR».
Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Όπως είπαμε, η συναυλία της Celion Dion αναβλήθηκε και δεν ακυρώθηκε εντελώς. Στην Ευρώπη, μάλιστα, είμαστε από τους τυχερούς, αφού όχι απλά ξέρουμε ότι όλες οι συναυλίες, με εξαίρεση αυτή του Μόντε Κάρλο, θα γίνουν, αλλά γνωρίζουμε πλέον και το πότε θα έχουμε τελικά την ευκαιρία να απολαύσουμε την τραγουδίστρια και τις επιτυχίες της 40ετούς σχεδόν καριέρας της.
Η «COURAGE WORLD TOUR» θα κάνει το ευρωπαϊκό άνοιγμα της στις 19 Μαρτίου του 2021 στο Παρίσι. Λίγους μήνες αργότερα θα έρθει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Dion θα βρεθεί στην Αθήνα και στην σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. στις 23 Ιουλίου του επόμενου έτους, αποτελώντας τον προτελευταίο προορισμό της τραγουδίστριας στην Ευρώπη πριν τη Ρουμανία. Αν είχες κλείσει ήδη το εισιτήριο σου για φέτος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα καταφέρεις να βρεις για του χρόνου, αφού αυτό που έχεις στα χέρια σου θα έχει ισχύ και για την επαναπρογραμματισμένη συναυλία.
Η Celine Dion σχολίασε για την αναβολή της «COURAGE WORLD TOUR»: «Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων. Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας. Ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς. Τα λέμε σύντομα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ιστορία για το «Παιδί της Νύχτας»
«Έχω γράψει πολλά τραγούδια, αλλά αυτό το τραγούδι, επειδή ξέρω ότι ήταν το αγαπημένο του θα το πω...»
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε μόνος στη σκηνή του Lincoln Financial Field Stadium στη Φιλαδέλφεια
Από τα 100 δολάρια έπεσε στα 51 δολάρια η χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου μέσα σε λίγες ημέρες
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.
Ο Μίλτος Παύλου μιλά για το «Violet in Spring», το τραγούδι που γεννήθηκε από ένα από τα τελευταία ποιήματα του Ουκρανού στρατιώτη και ποιητή Μακσίμ «Νταλί» Κριβτσόφ
Η νέα φιγούρα αναπαριστά με εντυπωσιακή ακρίβεια την εμφάνισή του στην παγκόσμια περιοδεία «Blue Electric Light»
Η comeback περιοδεία έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες
Το τελευταίο «I Will Always Love You»
Περισσότερα live, μεγαλύτερη καλλιτεχνική τόλμη. Έπειτα από ένα καλοκαίρι στα κόκκινα, οι νύχτες μάς θέλουν πάλι στους δρόμους
Η ανακοίνωση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα RTE
Συνεχίζεται η έντονη δημόσια αντιπαράθεση μετά τον αποκλεισμό του ράπερ από την περιοδεία
Το «Ώρες μικρές» αγγίζει τις 40 εκατ. προβολές στο YouTube - 8 τραγούδια στο Top-10 του ελληνικού Spotify
Πριν 20 χρόνια είχε εμφανιστεί με την Μπρίτνει Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα, σε μια εμβληματική ερμηνεία
«Αγάπησες τη φτώχεια και ζήτησες άνωθεν βοήθεια για τους συνανθρώπους μας»
Η υπόθεση έχει πλέον εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από τη μουσική
Το «Back To The Beginning» καταγράφει την ιστορική αποχαιρετιστήρια εμφάνισή τους στο Μπέρμιγχαμ
Satyr και Frost φέρνουν στο Floyd σχεδόν 35 χρόνια δημιουργικής ανησυχίας - Μία ανάσα από το sold out
Το κλασικό ρεπερτόριο, το ελληνικό τραγούδι, η τζαζ και οι σύγχρονες σκηνικές φόρμες συνυπάρχουν
Κώστας Λειβαδάς, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ρένος Χαραλαμπίδης και η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας συναντιούνται στο Κηποθέατρο Παπάγου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.