- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Stefania τραγουδάει το «Supergirl» στην ακουστική εκδοχή του
Το τραγούδι της Eurovision για πρώτη φορά live από το σπίτι της
Η Stefania τραγουδάει το «Supergirl» στα Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου στο Instagram, ακολουθώντας τον Σάκη Ρουβά και την Demy
Πολλοί καλλιτέχνες σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν αποφασίσει να μάς κρατήσουν συντροφιά μέσω των social media την περίοδο της καραντίνας. Το ίδιο, λοιπόν, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες ο Δημήτρη Κοντόπουλος με τα Q Sessions στο Instagram. Σε αυτά ο μουσικοσυνθέτης από το home studio του ξανασυναντιέται με τραγουδιστές που έχει δουλέψει στο παρελθόν, για να μάς παρουσιάσουν μαζί τις ακουστικές εκδοχές κάποιων από τα πιο γνωστά του κομμάτια.
Τα Q Sessions έκαναν την πρεμιέρα τους με τον Σάκη Ρουβά από το δικό του home studio και το «Και σε θέλω» και συνέχισαν με την Demy από το πάτωμα του σαλονιού της και το «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια». Ο Σάκης Ρουβάς, μάλιστα, έγραψε για το διαδικτυακό εγχείρημα του Δημήτρη Κοντόπουλου τις μέρες της καραντίνας: « Σε μια καθημερινότητα που πλέον ζούμε αρκετά διαφορετικά, πώς να μην αρχίσουμε να βλέπουμε και τα τραγούδια μας με μια άλλη ματιά; Μαζί με τον ανακαλύπτουμε από την αρχή αγαπημένα κομμάτια μας και σας τα παρουσιάζουμε σε μια εναλλακτική, φρέσκια εκδοχή».
Στο τελευταίο βίντεο των Q Sessions είδαμε «δίπλα» στον Δημήτρη Κοντόπουλο την Στεφανία Λυμπερακάκη, ή απλώς Stefania. Η 17χρονη ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision την Ελλάδα με το τραγούδι «Supergirl», το οποίο ο υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.
Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της 65ης διοργάνωσης. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά την Stefania να τραγουδάει live το κομμάτι της στην ακουστική εκδοχή του. Η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε το Q Session της με τον Δημήτρη Κοντόπουλος, γράφοντας στη λεζάντας: «Το Supergirl live. Σ’ ευχαριστώ Δημήτρη Κοντόπουλε που με προσκάλεσες στα Q Sessions σου. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το Supergirl ζωντανά θα ήταν κάτω από αυτές τις συνθήκες! Αλλά μην ξεχνάτε... “τίποτα δεν μάς σταματάει, τίποτα δεν μπορεί να μάς κρατήσει κάτω”».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντίστοιχη στρατηγική έχει ακολουθήσει και ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα
Αν και το γκρουπ διαλύθηκε το 1967, η επιρροή τους στη μουσική βιομηχανία ήταν βαθιά
Ο αρχιτέκτονας του trip-hop σπάει τη σιωπή του με το Different When It’s Silent
Το θρυλικό δίδυμο ανακοίνωσε το «Inferno» μετά από μια αινιγματική καμπάνια με κασέτες VHS και κώδικες Μορς
To άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου
Το όνομα «No Na», που σημαίνει «δεσποινίς» στη γλώσσα Bahasa
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Η επετειακή έκδοση που μεταμορφώνει την Τεχνόπολη σε μια εβδομάδα μουσικής χωρίς όρια
Άγνωστα διαμάντια της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς ανοιχτά προς το κοινό
Επιστροφή στην εποχή του ρεμπέτικου, στα κομπολόγια και στη νυχτερινή ζωή του πάλκου
Από την πρώτη εμφάνιση του Γιοέπ Μπέβινγκ στην Ελλάδα έως το φετινό opening party του Bolivar
Taylor Swift, Bad Bunny και The Weeknd κυριαρχούν στις λίστες streaming
Σημαντικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στη μουσική βραδιά για την ενίσχυση των σχολείων της Ίμβρου
Ένα συμφωνικό αφιέρωμα στον ρομαντισμό, με σολίστ τον διακεκριμένο τσελίστα Κίαν Σόλτανι
O Μίλτος Λογιάδης διευθύνει τη Mediterranean Colors Orchestra σε έναν διάλογο παλιών και νέων ερμηνευτών
«Συνομήλικοι δεν είμαστε;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός πιασμένη χέρι-χέρι με τον Akyla
Ο τραγουδιστής πέθανε στις 21 Απριλίου 2016 από υπερβολική δόση φαιντανύλης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.