Μουσικη

Τα Rock Monuments στην ATHENS VOICE

Θρυλικές φωτογραφίες αγαπημένων μουσικών και οι ιστορίες τους στη νέα στήλη του athensvoice.gr

chris_kissadjekian.jpg
Χρήστος Κισατζεκιάν
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ian Anderson - Jethro Tull - Rock Monuments - Athens Voice
Ο Ian Anderson των Jethro Tull, το καλοκαίρι του 2004 στην Αθήνα © Χρήστος Κισατζεκιάν

Rock Monuments: Σπάνιες εικόνες, μοναδικές ιστορίες και αξέχαστες συναντήσεις με θρύλους της μουσικής από τον Χρήστο Κισατζεκιάν στη νέα στήλη του athensvoice.gr

Rock Monuments όπως ροκ εικόνες και μνημειώδεις στιγμές. Ιστορίες του παρελθόντος, «ελπίδες για το μέλλον αυτής της μουσικής», «ήρωες» του σκληρού ήχου που αγαπάμε. Rock Monuments όπως αξέχαστες εμπειρίες, καυτηριασμός, φλέγμα, φόρος τιμής και δόξας σε αγαπημένους μας ήρωες, προτροπές ακροάσεων.

Μετά από 31 χρόνια ως φωτοειδησεογράφος και συντάκτης στα σημαντικότερα μουσικά έντυπα της χώρας μας, με ανεκτίμητες εμπειρίες που πλούτισαν το φωτογραφικό μου αρχείο και την καρδιά μου με περισσότερους από 6.000 μουσικούς επί σκηνής και εκατοντάδες συνεντεύξεις-στην πλειοψηφία τους ανέκδοτες-τα Rock Monuments-αποκτούν ένα καινούργιο «στούντιο» στη φιλόξενη και πρωτοποριακή πλατφόρμα του athensvoice.gr, ενώνοντας τις φωνές τους με τη Φωνή της Αθήνας, το πρώτο ελληνικό και πιο ανατρεπτικό free press.

Iggy Pop Αθήνα Χρήστος Κισατζεκιάν
Ο Iggy Pop στο φεστιβάλ Rock of Gods, Αθήνα, 1996 © Χρήστος Κισατζεκιάν

«Όλες οι Τέχνες φιλοδοξούν να συναντήσουν τη Μουσική» έλεγε ο Walter Horatio Pater. Αν νιώθεις κι εσύ πως η μουσική είναι τα πάντα όλα, κάθε εβδομάδα σε αυτό τον ιστότοπο θα συναντιόμαστε, θα μοιραζόμαστε στιγμιότυπα και μικρές πληροφορίες για μεγάλες και αγαπημένες μορφές. Rock on!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ