Μουσικη

Θρησκευτική ταινία και άλμπουμ από τον Kanye West

Ονομάζεται «Jesus Is King» και μας υπόσχεται μία … γκόσπελ θρησκευτική εμπειρία και σε αίθουσες IMAX

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kanye west jesus.jpg
© Rich Fury/Getty Images for Coachella/Ideal Image

«Jesus Is King» ονομάζεται το νέο άλμπουμ του ράπερ Kanye West με θρησκευτικό θέμα και παράλληλα κυκλοφορεί η ομώνυμη ταινία σε αίθουσες IMAX

Το νέο άλμπουμ του Kanye West έχει τίτλο «Jesus Is King» και μας υπόσχεται μία θρησκευτική γκόσπελ εμπειρία. Από έναν Kanye West, όλα τα περιμένουμε.

Κυκλοφορεί, μετά από καθυστερήσεις και αλλαγή ημερομηνιών, στις 25 Οκτωβρίου και καταλαβαίνετε ότι εδώ έχουμε το πρώτο άλμπουμ του Αμερικανού ράπερ με θρησκευτική θεματολογία, με τον ίδιο να έχει σχηματίσει και το γκόσπελ-ραπ γκρουπ των Sunday Service που κάθε Κυριακή του 2019 παίζουν ζωντανή μουσική σε εκκλησίες.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν ονόματα όπως Clipse (Pusha T και No Malice), Ty Dolla Sign, Nicki Minaj, Kenny G, Fred Hammond και Ant Clemons, μεταξύ άλλων.

kanye_west_4.jpg

Ο ίδιος μας λέει πως ξεκίνησε να γράφει το άλμπουμ όταν σταμάτησε την φαρμακευτική αγωγή αφού είχε πρώτα διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή.

kanye west jesus.jpg
© Rich Fury/Getty Images for Coachella/Ideal Image

Σαν Kanye West, μία larger than life προσωπικότητα με τα καλά και τα στραβά του, δεν μένει μόνο στην κυκλοφορία του άλμπουμ. Στις 25 Οκτωβρίου, θα βγει σε IMAX αίθουσες και η ομώνυμη ταινία, σε σκηνοθεσία από τον διάσημο φωτογράφο μόδας Nick Knight, ταινία που θα συνοδέψει το άλμπουμ. Η κινηματογραφική εκδοχή του «Jesus Is King» έχει γυριστεί στον κρατήρα Roden στην Αριζόνα, ένα μοναδικό έργο τέχνης σε εξέλιξη πάνω σε φυσικό τοπίο, έργο του καλλιτέχνη James Turrell. Από εκεί και το παρακάτω trailer.

60ό ΦΚΘ - επίσημο σποτ «Τηλεφωνικός Θάλαμος» / 60th TIFF - official spot "Phone booth"

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ