Μουσικη

Ημέρα Δράσεων με τον Yo-Yo Ma στην πλατεία της Κυψέλης

Συζητήσεις και καλλιτεχνικές συναντήσεις μία ημέρα πριν τη συναυλία του κορυφαίου τσελίστα στο Ηρώδειο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Yo-Yo Ma © Jason Bell
Yo-Yo Ma © Jason Bell

Ο Yo-Yo Ma συμμετέχει στο Pop Up Event του Bach Project, στην πλατεία της Κυψέλης (Κανάρη) στις 29 Ιουνίου.

Η Αθήνα είναι ένας από τους 36 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του Bach Project, στο πλαίσιο του οποίου ο Yo-Yo Ma παίζει σε εμβληματικούς χώρους τα έργα του αγαπημένου του συνθέτη. Η μεγάλη συναυλία του κορυφαίου τσελίστα θα γίνει στις 30 Ιουνίου κι έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, μόνο για το Άνω Διάζωμα, ενώ προτείνεται στους θεατές να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους πριν έρθουν στη συναυλία.

Yo-Yo Ma © Jason Bell
© Jason Bell

Οι συναυλίες του Bach Project συνδυάζονται πάντα με μία Ημέρα Δράσεων με τον Yo-Yo Ma, όπου μέσω συζητήσεων, καλλιτεχνικών συναντήσεων και άλλων δρώμενων κοινωνικού χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες εξερευνούν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η τέχνη όχι μόνο ενώνει τους ανθρώπους, αλλά αναδεικνύει και τις ιδιαίτερες αρετές τους. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 29 Ιουνίου ο Yo-Yo Ma θα συμμετάσχει και στο Pop Up Event που θα γίνει στην πλατεία της Κυψέλης (Κανάρη), στις 20:00 μαζί με καλλιτέχνες από τη γειτονιά. Το event είναι ανοιχτό σε όλους και δωρεάν.

Pop Up Event του Bach Project / Yo-Yo Ma / Πλατεία της Κυψέλης
Το Pop Up Event του Bach Project

Στο Ηρώδειο ο Yo-Yo Ma θα ερμηνεύσει τα έργα του Μπαχ: Σουίτα αρ. 1 σε σολ μείζονα, Σουίτα αρ. 2 σε ρε ελάσσονα, Σουίτα αρ. 3 σε ντο μείζονα, Σουίτα αρ. 4 σε μι ύφεση μείζονα, Σουίτα αρ. 5 σε ντο ελάσσονα, Σουίτα αρ. 6 σε ρε μείζονα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ