- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι έρχονται ολοένα και πιο κοντά με τον υπολογιστή τους, βλέποντας πως αυτά που τους δένουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι με αγωνιστική πίστη κατέρριψαν όλα τα ανόητα ταμπού της καθημερινότητας: φιλικές και οικογενειακές σχέσεις, σαρκικές συνευρέσεις, κοινωνικές επαφές σε δημόσιους χώρους. Σε μια κοινωνία όπου ο φόβος της μετατροπής της κοινωνικής οργής σε μια μαζική κοινοποίηση φωτογραφιών με γατάκια για υιοθεσία είναι πιο υπαρκτός από ποτέ, οι σοσιαλμιντιοκράτες του καπιταλιστικού συστήματος διακόπτουν την υποστήριξη οξυγόνου του πιο αποτυχημένου έλληνα καλλιτέχνη. Του ρίχνουν το προφίλ. Σιωνισταί βρυκόλακαι με διχαλωτές γλώσσες και ουρές (queues), όπως ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ, οπλίζουν τις κατασταλτικές τους δυνάμεις στα κεντρικά γραφεία του Facebook, στοχοποιούν τον Μπάμπη Μπατμανίδη και σαμποτάρουν το «ενοχλητικό» σχέδιο του μεγάλου αοιδού να ηγηθεί του μεγαλύτερου Like-ού κινήματος στο ψηφιακό σύμπαν.
Ποινικοποιούν τη δημοφιλία του, που τείνει να ξεπεράσει σε «Μου αρέσει» το προφίλ του Αντώνη Σαμαρά, καταφέρνοντας μια δυνατή γροθιά στo σαγόνι της Ορθοδοξίας και το προφίλ του Κουβενιζέλη με τους στίχους: «Γουστάρω να ’μαστε το πιο τρελό ζευγάρ, ΝουΔού, ΠΑΣΟΚ, μα πιο πολύ ΔΗΜΑΡ». Του αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αϋπνία, στην κοινωνική αποξένωση και σε όλες αυτές τις μικρές χαρές της μη ζωής που του παρείχαν τα social media, μόνο και μόνο για να γυρίσουν μία μέρα και να του πουν «Ως εδώ! Κάτσε βλέπε βιντεάκια στο Youtube, τώρα».
Στεκόμαστε λοιπόν αλληλέγγυοι στο πλευρό του κορυφαίου σατιρικού τραγουδιστή Μπάμπη Μπατμανίδη, όχι μονάχα επειδή είναι σύντροφος και συναγωνιστής, αλλά επειδή διακρίνουμε μέσα στα σπινθηροβόλα μάτια του τη φλόγα της επανάστασης που θα ξεσπάσει όταν κάποια μέρα στερήσουν από όλους μας αυτό το δικαίωμα. Το δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα Facebook Profile με ακόμη περισσότερους Friends, σε ένα Profile όπου θα μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα ό,τι δεν είμαστε. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως ο Μπάμπης δεν είναι ΕΡΤ και πως, αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί, θα τους απαντήσουμε με το ίδιο μπουζούκι. Να μην κοιμάται κανείς τους ήσυχος. Θα μας βρουν στο inbox τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ FACEBOOK www.facebook.com/FreeBabisBatmanidis
Info: Μεγάλη Ημέρα διαμαρτυρίας, Πέμπτη 13/06 στις 22:00 στο Coo Bar "Free Babis Batmanidis profile, DJ set+Guests+ Concert+Χαμός", με τη στήριξη του Bono, του Γιώργου Νταλάρα και της Γωγώ Τσάμπα. Είσοδος: Τσάμπα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.