- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Χάρι Στάιλς επιστρέφει με νέο άλμπουμ: «Kiss All the Time. Disco, Occasionally»
Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού ποπ σταρ κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου
Ο Χάρι Στάιλς επιστρέφει με νέο άλμπουμ: «Kiss All the Time. Disco, Occasionally»
Ο Χάρι Στάιλς ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του στη δισκογραφία με νέο άλμπουμ, το πρώτο μετά το Harry’s House του 2022. Ο νέος δίσκος έχει τίτλο Kiss All the Time. Disco, Occasionally και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας 12 τραγούδια.
Την παραγωγή υπογράφει και αυτή τη φορά ο Kid Harpoon, μακροχρόνιος συνεργάτης του Στάιλς, που έχει συμμετάσχει σε όλα τα προηγούμενα άλμπουμ του. Την ανακοίνωση συνόδευσε το εξώφυλλο του δίσκου, στο οποίο ο καλλιτέχνης εμφανίζεται σε νυχτερινό, δασώδες τοπίο κάτω από μια αιωρούμενη ντισκομπάλα, με τον τίτλο να ξεχωρίζει σε έντονα ροζ και μπλε γράμματα.
Οι θαυμαστές είχαν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται ότι πλησίαζε νέα κυκλοφορία, έπειτα από την εμφάνιση ενός μυστηριώδους ιστότοπου συνδεδεμένου με τον Στάιλς και την επαναλαμβανόμενη φράση «We belong together», που είχε εμφανιστεί τόσο διαδικτυακά όσο και σε πρόσφατο βίντεο από συναυλία του στην Ιταλία.
Το Kiss All the Time. Disco, Occasionally θα είναι το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του πρώην μέλους των One Direction, μετά το Harry Styles (2017), το Fine Line (2019) και το Harry’s House, το οποίο κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 και τιμήθηκε με Grammy για Άλμπουμ της Χρονιάς. Το single As It Was είχε παραμείνει για 15 εβδομάδες στο Νο 1 του Billboard Hot 100.
Η νέα κυκλοφορία σηματοδοτεί την έναρξη μιας ακόμη δισκογραφικής περιόδου για τον Χάρι Στάιλς, ο οποίος παραμένει ένας από τους πιο εμπορικούς και επιδραστικούς ποπ καλλιτέχνες της τελευταίας δεκαετίας.
View this post on Instagram
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κυριά Χαρά με λέει», αποκάλυψε η σπουδαία ερμηνεύτρια
Το επιδραστικό σχήμα ανακοίνωσε καινούργια σειρά μηνιαίων κυκλοφοριών
Ένα φεστιβάλ, 16 διαφορετικές συναυλίες - Τι θα ακούσουμε και θα δούμε στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
Θυμόμαστε το εμβληματικό άλμπουμ, εν αναμονή της εμφάνισης του γκρουπ στο Release Athens 2026
Η αντιπαράθεση με αφορμή το τραγούδι «Lola»
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο η κατάσταση της υγείας της
Γνωστές επιτυχίες «φωτίστηκαν» αλλιώς
Με στοιχεία από την blues και τη soul μουσική και στίχους που αντλούν υλικό από τις προσωπικές του ιστορίες, προσπαθεί να δημιουργήσει έναν διαφορετικό κόσμο
Μια πνευματική ανάταση με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
Συνεχίζει την περιοδεία του στο εξωτερικό
Μια συνειδητή απομάκρυνση από την ποπ ευκολία
Πολίτες ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για το μεγάλο μουσικό γεγονός
Η ερμηνεύτρια και η θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός μιλούν για το αντάμωμά τους στη σκηνή του Κυττάρου
Ύμνος της pop, πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, τώρα και μιούζικαλ
Σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Βένβιλ η ταινία περιλαμβάνει πλάνα του συγκροτήματος τόσο στη σκηνή όσο και στα παρασκήνια
Και κάνει update στην ATHENS VOICE για τη ζωή της στην Πόλη των Αγγέλων
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες της σύγχρονης alternative/hard rock σκηνής
Ο δημιουργός μιλά για το νέο του άλμπουμ και τη σημασία της γυναικείας φωνής στη μουσική του
3 μουσικές βραδιές στο Ολύμπια, το Μουσείο Μαρία Κάλλας και το Κύτταρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.