- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Anser: Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «Ανάδυση» - Το promο video από το Παρίσι
Ο Σπαρτιάτης ράπερ αποκάλυψε τις πρώτες ρίμες από τα νέα του τραγούδια με ένα ατμοσφαιρικό φιλμ του Απόστολου Ζυγούρη
Ο Anser επιστρέφει με το νέο άλμπουμ «Ανάδυση», που κυκλοφορεί στις 30 Ιανουαρίου, με promo video από το Παρίσι και αιχμηρές νέες ρίμες
Σχεδόν επτά χρόνια μετά το τελευταίο του άλμπουμ «Άδυτο» –το οποίο έγινε χρυσό– ο ράπερ Anser ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Ανάδυση», που θα είναι διαθέσιμο στις streaming πλατφόρμες στις 30 Ιανουαρίου. Πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Ανάδυση» θα προηγηθούν δύο βίντεο, τις επόμενες μέρες, στο YouTube.
Ο Anser παρουσιάζει το άλμπουμ «Ανάδυση» με ατμοσφαιρικό promo από το Παρίσι
Με ένα promo video, το οποίο γυρίστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, στο Παρίσι, στο πλαίσιο των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου «Ανάδυση» στα Sodasound Studios, ο Σπαρτιάτης ράπερ μοιράζεται μερικές ρίμες και μέρη από τρία νέα κομμάτια –το «Μια Κυριακή Βροχερή», το «Αλλά Ρύσαι» και το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ, «Ανάδυση»–, εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά με τη χαρακτηριστική ταχύτητα που έχει να μοιράζεται τις ρίμες στο μικρόφωνο. Το ατμοσφαιρικό promo video γύρισε ο σκηνοθέτης Απόστολος Ζυγούρης, ενώ στα πλάνα εμφανίζεται και ο μουσικός παραγωγός Eversor –και σταθερός συνεργάτης του Anser– ο οποίος υπογράφει και την παραγωγή του άλμπουμ «Ανάδυση». Οι δύο δημιουργοί εμφανίζονται να βολτάρουν νύχτα σε μία από τις γέφυρες του Σικουάνα, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, αλλά και να «σκάβουν» για βινύλια σε δισκοπωλεία στην Πόλη του Φωτός.
«Ξεκίνησα μια Κυριακή βροχερή / όπως αυτή απόψε / όλοι μου λέγανε, Γιάννη, σταμάτα το / όλοι μου λέγανε, Γιάννη, κόψε / μεγάλωσα σε μια πόλη μικρή που δεν είχε φανάρια / γι’ αυτό δεν ξέρω πού να σταματήσω όταν κάτι το θέλω πολύ, θα ρισκάρω τα πάντα / Μεγάλωσα σε μια πόλη μικρή / όλοι μου λέγανε, πρόσεχε Γιάννη, ο κόσμος το τι θα πει / Και ήταν ο λόγος που βγήκα να πω την αλήθεια μου / Έγραψα χίλια τραγούδια από τότε, με το ίδιο στιλό σε μια κόλλα λευκή και όλες τις γνώμες του κόσμου στα…» ραπάρει χαρακτηριστικά σε ένα από τα κουπλέ τού «Μια Κυριακή Βροχερή» ο Anser, αναφερόμενος στην προσωπική του διαδρομή, που άρχισε από τη Σπάρτη.
Όπως φαίνεται, δεν θα λείπουν τα bangers, καθώς και η αιχμηρή γραφή του: «Οι αναμάρτητοι ρίχνουν τους λίθους / Οι αναλφάβητοι κρίνουν τους στίχους / Καλλιτέχνες θα πουν ό,τι θέλει η εποχή για τα αυτιά και τα μάτια του πλήθους / Τα διαμάντια φτιαγμένα στην πίεση / Η ψυχή μου δοσμένη στην ποίηση / Όλοι νεότεροι οι ράπερ νεότεροι που ακούς θα βγουν από μένα πιο νωρίς στη σύνταξη / Καβαλήσαν το κύμα / Τους ξέβρασε όλους τους στην ανυπαρξία / Πιάσαν το ρεύμα της εποχής / Κρίμα / Πάθανε όλοι τους ηλεκτροπληξία» είναι μερικές από τις ρίμες που θα ακούσει κανείς στο «Αλλά Ρύσαι»…
«Για να υπάρξει ανάδυση πρέπει να υπάρξει και βάθος. Ο δίσκος αυτός γράφτηκε σε μια τέτοια περίοδο και στην ουσία προσπαθεί να αφηγηθεί όλη αυτή τη διαδρομή, όσο πιο ειλικρινά γίνεται» εξηγεί ο Anser στην Athens Voice για την επερχόμενη δισκογραφική του κυκλοφορία.
Στο νέο, πέμπτο, στούντιο άλμπουμ του Anser, θα υπάρχουν και συμμετοχές από τους ράπερ Buzz και Novel.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη και ντουνιά, ξύπνα: Οι M.A.t.E. κυκλοφόρησαν το απόλυτο άλμπουμ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Mathame, 19:26μ Jast b2b SLVR, Henri Bergmann & Chris IDH στο ΟΑΚΑ
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.