Μουσικη

Η μουσική μάχη συνεχίζεται

Red Bull Bedroom Jam

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 431
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38655-87063.jpg

Ο διαγωνισμός ανεβάζει ταχύτητες, το buzz δυναμώνει και η τρίτη εβδομάδα έχει ένα νικητή. Και το όνομα αυτού... Mechanimal Parts Inside. Ένα νεοσύστατο τετραμελές γκρουπ με έδρα τη Λαμία και το τραγούδι «Human2.0» (www.redbullbedroomjam.gr/band/mechanical-parts-inside). Οι Mechanical Parts Inside σχηματίστηκαν το 2012 από τους Χ. Κρουστάλη (φωνή), Α. Αρναούτογλου (κιθάρα), Γ. Κωσταρίκα (πλήκτρα), Δ. Κωσταρίκα (ντραμς), με τη μουσική τους να έχει στοιχεία από hard και heavy ήχους μέχρι gothic και electro. Το διάστημα αυτό ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ. Την Πέμπτη είναι η σειρά τους για το show που θα ανέβει στο site.

n

Jamming Funkers

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή για να θυμηθούμε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Red Bull Bedroom Jam. Ξεπερνώντας τις εκατό συμμετοχές και μετά από χιλιάδες σχόλια, likes, share στο site, το Facebook και το Twitter, oι πρώτοι τρεις νικητές που κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του Buzz Chart είναι... Οι Jamming Funkers, νικητές της πρώτης εβδομάδας, με το τραγούδι «Hardcore Candy». Ροκ διαθέση με pop, soul και funk στοιχεία. Το τραγούδι που τους έφερε στην κορυφή της ψηφοφορίας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με τον Γάλλο καλλιτέχνη MC Rom (Romain Candela) και το γνωστό σύνολο πνευστών Calu Cacu.

n

FlybyWire

Οι FlybyWire πήραν τη σκυτάλη για το δεύτερο show με το κομμάτι «Μη αναστρέψιμος» από τον πρώτο τους δίσκο «x-isosi». Δυνατοί στίχοι, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, rap core κα nu metal ύφος Δείτε τα 2 shows εδώ. Οι Mechanical Parts Inside με το «Human 2.0» ακολουθούν την Πέμπτη, ενώ ο διαγωνισμός τρέχει και λίγες μέρες έχουν απομείνει για την υποβολή συμμετοχών από ανερχόμενους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που θα μπορούν να ανεβάζουν το τραγούδι τους στο www.redbullbedroomjam.gr μέχρι 20 Απριλίου. Η μουσική μάχη συνεχίζεται. Stay tuned. Facebook /Τwitter [Κεντρική φωτο.: Mechanical Parts Inside]

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ