Μουσικη

Treepines: Ένα νέο project για τους λάτρεις της lounge

Ένα chillout ταξίδι που ξεκίνησε μέσα από το online radio ChilloutTreePines

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370693-765711.jpg

Το Treepines είναι ένα έργο που έγινε μετά από το ραδιοφωνικό σταθμό ChilloutTreePines. Ο σταθμός βρίσκεται στο tunein και έχει ακροαματικότητα σε όλο τον κόσμο από τους λάτρεις της μουσικής chillout και lounge. Ο στόχος είναι η αγάπη για την lounge και chillout ηλεκτρονική μουσική

Ο Makdaf είναι ο Μάκης Νταφοπούλος, ο ιδρυτής του έργου TreePines - makdaf και του ραδιοφωνικού σταθμού. Ο στόχος αυτού του έργου είναι απλώς η αγάπη της μουσικής Electronica, Chillout, Lounge και House. 

Makdaf

Αυτή η αγάπη για τη μουσική έγινε δισκογραφική εταιρεία και ήδη κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα τα άλμπουμ «Night Whisper Voices» (Νο 2 στα lounge του iTunes) και «Sweet Deep» ενώ το «Everything is Moments» κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα και το «Pure Point» αναμένεται λίγο αργότερα στα μέσα Οκτωβρίου.

Treepines

 

Treepines

Αυτό πιθανότατα θα συνεχιστεί με κάποιο άλλο όνομα. Το TreePines υποστηρίζεται από το τελευταίο άλμπουμ «Pure Point», μετά τα Χριστούγεννα θα ακολουθήσει το «Take me Αway» και το ταξίδι συνεχίζεται. 

Σημαντικό σε αυτό το μαγικό ταξίδι της μουσικής είναι ο ήχος και οι όμορφες μελωδίες που παράγονται μέσα από την ανάγκη εξελισσόμενης ανησυχίας. 

Treepines

Η δισκογραφική εταιρεία είναι στην Ιταλία και από τα album έχουν ήδη επιλεχθεί tracks σε 7 συλλογές lounge, Chillout, εκ των οποίων οι 2 είναι της Ibiza.

itunes podcasts

ΠΡΟΣΦΑΤΑ