Μουσικη

River Party στο Νεστόριο. Σταθερή αξία

O Πάνος Σουρούνης μιλάει για το «πιο ζωηρό ποτάμι του Αυγούστου»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 623
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364302-753473.jpg

Για 5 μέρες, από 2 έως 6 Αυγούστου, ηλιόλουστοι άνθρωποι συναυλιάζονται δίπλα στο ποτάμι. Στις 4 σκηνές του Φεστιβάλ θα παίζουν ονόματα όπως οι Planet of Zeus, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνα Σάττι, Μαρίζα Ρίζου, Τζίμης Πανούσης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νατάσσα Μποφίλιου, Αngelika Dusk και Βασίλης Καρράς με guests τους Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη και Μάκη Σεβίλογλου. 

Zητήσαμε από το διευθυντή προγράμματος του River Party Radio (και παραγωγό του Μέντα 88 FM) Πάνο Σουρούνη να μας βάλει στο κλίμα… 

>> Το River Party μπορείς να το ζήσεις σαν ένα φεστιβάλ μουσικής ή μπορεί απλά να καταλάβεις για τι πραγματικά πρόκειται και να βουτήξεις στο ποτάμι του.

>> Ένα φεστιβάλ γιορτής της ζωής και της αγάπης όλων μας για τη μουσική. Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που είχα τη χαρά και την τιμή να στήσω το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του River. Αυτή τη δεύτερη χρονιά, που πάω για τον ίδιο λόγο, έχω διπλάσια χαρά και ανυπομονησία. Το River Party Radio θα σας φέρνει κοντά με όσα θα συμβούν και φέτος στο πιο ζωηρό ποτάμι του Αυγούστου.

>> Όλα ξεκινάνε με χαμογελαστά αγουροξυπνημένα πρόσωπα να σε καλημερίζουν σε μια ακόμα μέρα γιορτής.

>> Οι 4 σκηνές του Φεστιβάλ από το πρωί ξεκινούν ήδη να στήνονται ηχητικά για να υποδεχθούν τους καλλιτέχνες της βραδιάς.

>> Μέχρι τότε βουτιές στο ποτάμι. Επιτραπέζια και άλλες αθλητικές δραστηριότητες εξελίσσονται, κάποιες μπροστά στα μάτια σου και κάποιες κρυμμένες σε αυτό το ατελείωτο τοπίο.

>> Το απόγευμα θα ακουστούν οι πρώτοι ήχοι από την σκηνή «της ζούγκλας». Το πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει...

>> Στη σκηνή του Δάσους και σε αυτήν του Ποταμιού συχνά θα αναρωτιέστε το πώς θα περάσει ένας χρόνος μέχρι να ξαναβρεθείτε στο Νεστόριο.

>> Λίγο πριν τελειώσει η κάθε μέρα καταλαβαίνεις ότι καμία γιορτή δεν μπορεί να μείνει αξέχαστη, αν όσοι συμμετέχουν δεν ξέρουν πώς να γιορτάσουν με την ψυχή τους. Στο ποτάμι όλοι ξέρουν το μυστικό.

>>Τα λέμε σε λίγες μέρες στο Νεστόριο. Ain’t no party like River Party.

INFO

39ο River Party | Νεστόριο Καστοριάς

2-6/8

5μερο εισιτήριο: €55 (έως τέλος Ιουλίου) – συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα κατασκήνωσης. 

Προπώληση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ