- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Συναυλία του Λίαμ Γκάλαχερ για τα θύματα του Μάντσεστερ
Τα έσοδα από τη σημερινή σόλο εμφάνισή του θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης
Την πρώτη του σόλο συναυλία θα δώσει σήμερα στο O2 Ritz στο Μάντσεστερ ο Λίαμ Γκάλαχερ και, όπως ανακοίνωσε, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης, στο Manchester Arena.
Good morning MANCHESTER looking forward to some serious RnR tnight as you were LG x
— Liam Gallagher (@liamgallagher) May 30, 2017
Όπως δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής των Oasis, «η συναυλία θα δινόταν ούτως ή άλλως, και όλοι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τους ανθρώπους να περάσουν ευχάριστα».
Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τη συναυλία του Λίαμ Γκάλαχερ θα ενισχύσουν την εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας «We Stand Together» του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και του δημοτικού συμβουλίου του Μάντσεστερ για τις οικογένειες των θυμάτων.
Η εκστρατεία υποστηρίζεται από το περιοδικό Manchester Evening News, στο οποίο ο τραγουδιστής δήλωσε σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση: «Είναι εξωφρενικό, παιδιά και άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Για ποιο λόγο;».
Ο ίδιος ο μουσικός, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena, είχε γράψει στο Twitter: «Είμαι σε απόλυτο σοκ και συντετριμμένος για το τι έχει περάσει το Μάντσεστερ, στέλνω αγάπη και φως σε όλες τις οικογένειες».
In total shock and absolutely devastated about what's gone down in MANCHESTER sending Love and Light to all the family's involved LG x
— Liam Gallagher (@liamgallagher) May 23, 2017
Αξίζει να αναφέρουμε πως η φιλανθρωπική συναυλία του Λίαμ Γκάλαχερ είναι η πρώτη από τέσσερις εμφανίσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο (ακολουθούν Λονδίνο, Δουβλίνο και Γλασκόβη). Τον Αύγουστο θα κάνει την πρώτη του σόλο εμφάνιση στη Βόρεια Αμερική, στο Φεστιβάλ Osheaga Fest, στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Η προηγούμενη μπάντα του Λίαμ Γκάλαχερ «Beady Eye» διαλύθηκε το 2014. Από τότε ο τραγουδιστής συνεργάζεται με τους παραγωγούς Γκρεγκ Κούρστιν και Άντριου Ουάιατ των Miike Snow για το σόλο άλμπουμ του «As You Were» που αναμένεται τον Οκτώβριο.
Υπενθυμίζεται πως σε εκδήλωση προς τιμήν των θυμάτων του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, οι συγκεντρωμένοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή και αργότερα, το πλήθος άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά τους στίχους του «Don’t Look Back in Anger» των Oasis.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» χαρακτήρισε ο frontman των Foo Fighters τη συνεργασία του με τους ροκ θρύλους
Πώς θα γίνει η τελική επιλογή του τραγουδιού
Η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια ανάμεσα στους 15 κορυφαίους νέους καλλιτέχνες της Ευρώπης
Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος αφηγείται την ιστορία του «ΣΕΛΦ ΕΚΤΙΜ», πριν την παρουσιάσει live στην Αθήνα
Ο κιθαρίστας και συνθέτης αφηγείται στην ATHENS VOICE τις μουσικές και όχι μόνο αναφορές που διαμόρφωσαν την πορεία των Marios Politis & The Storytellers
Πότε θα γίνει ο ελληνικός τελικός
Ο frontman του συγκροτήματος προανήγγειλε live εμφανίσεις και την κυκλοφορία νέου υλικού
Το «Love, Light and Peace» θα διατεθεί στις 13 Νοεμβρίου στη μνήμη της σπουδαίας ερμηνεύτριας
Το «Take Me Home (4 Christmas)» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
Δύο από τα πιο επιδραστικά ονόματα της σύγχρονης darkwave σκηνής σε ένα special show
Το δύσκολο comeback ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία
Από τους Cybotron και τους Belleville Three μέχρι το Model 500, υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές ενός ήχου που άλλαξε την ηλεκτρονική μουσική
Δύο μεγάλες μουσικές διαδρομές στην ίδια σκηνή
Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τα 60 χρόνια πορείας του σπουδαίου δημιουργού, με τη συμμετοχή αγαπημένων ερμηνευτών
Μόνο οι πωλήσεις βινυλίου έφτασαν τα 42.000 αντίτυπα
Κώστας Παπαδάκης, Πάνος Σκέντζος, Βαγγέλης Εμμανουήλ, Jorge Jr μιλούν για τη μουσική τους λίγο πριν το live τους στο Arch Club Live Stage
Θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες
Ο αναγνωρισμένος συνθέτης μιλάει για τα «Τραγούδια για μια επιστροφή» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.