- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΠΕΜΠΤΗ 11
MANU DIBANGO Δημιουργός του Soul Μakossa. Ο Καμερουνέζος σαξοφωνίστας Emmanuel N’ Djoké Dibango ξεκίνησε την καριέρα του στο Παρίσι τη δεκαετία του ’50 με προορισμό το άπειρο μέλλον του afrobeat. Ή μήπως την αρχή της ντίσκο; GAZARTE. Έναρξη 21.00. Είσοδος € 30-50. Προπώληση: i-ticket.gr. Kaι στις 12/2.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12
DORIAN CONCEPT - MARY ANNE HOBBS Τριπλ μπιλ με λάιβ εμφάνιση από τον Αυστριακό Dorian Concept που ακούστηκε με το σιωπηλό “When Planets Explode” από την ολλανδική Kindred Spirits και dubsteb by step με τη Βρετανίδα DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό του BBC Radio1 Mary Anne Hobbs και τον DJ και παραγωγό Pinch από το Μπρίστολ, που ως γνωστό βγάζει τριπ χοπ και στένσιλ. BIOS. Έναρξη 23.00. Είσοδος € 15.
TANGUARDA QUARTET Νέο γκρουπ με κλασική παιδεία, τάνγκο πάθη και αυτοσχεδιαστική διάθεση. Μαζί με την πιανίστα Maria Martinova και τον μπαντονεονίστα Ville Hiltula ο Victor Villena, γνωστός από τις εμφανίσεις του με τους Gotan Project. ΗΑLF NOTE. Έναρξη 22.30. Eίσοδος με ποτό € 35-40 (τραπέζι), € 30 (μπαρ). Φοιτ. € 30-20. Ως 18/2.
ΣΑΒΒΑΤΟ 13
FILM Με το νέο υλικό από το τρίτο άλμπουμ τους “Persona” και την τρίτη, αν δεν έχασα το μέτρημα, τραγουδίστρια Εύη Κουρτίδου. FNAC, Αιόλου & Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, 210 3731.100. Έναρξη 14.00. Είσοδος ελεύθερη.
ΤΡΙΤΗ 16
ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥ Ξεκίνημα για τον κύκλο αυτό με το πιανιστικό ντουέτο των διδύμων Φερχάν και Φερζάν Εντέρ σε έργα των Ραχμάνινοφ, Λιστ, Στραβίνσκι και Λουτοσλάφσκι. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, Αίθουσα Μητρόπουλος. Έναρξη 20.30. Είσοδος € 6 (φοιτ.),16, 25.
ΤΕΤΑΡΤΗ 17
CUBANA BOP Κουβανέζικη τζαζ με dream team από Έλληνες τζαζίστες σαν τους Tάκη Πατερέλη και Αντώνη Ανδρέου. ΒΑCARO. Έναρξη 22.30. Είσοδος ελεύθερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.