Μουσικη

Ο Τonino Carotone και οι έλληνες φίλοι του

Λίγο πριν τη συναυλία του Σαββάτου, ο Τonino κάνει πρόβα και μας καλεί σε άπταιστα ελληνικά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338525-703996.jpg

O Tonino Carotone επιστρέφει στην αγαπημένη του Αθήνα.  Πάντα ερωτευμένος με τις μουσικές της Ιταλίας και της Mεσογείου.  Πάντα ανοιχτός σε συνεργασίες. Μεταξύ άλλων με τον  Manu Chao, τον Eugene Hutz των Gogol Bordello ή τον  Enrico Greppi των Bandabardò.  Δημιουργώντας με εξωστρέφεια, ένταση και κοινωνική ευαισθησία ένα ανοιχτόμυαλο medley από διαφορετικά μουσικά είδη με ανατρεπτική και θεατρική διάθεση. Προσοχή.  Αλεγρία.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Gina Margaritopoulou (@gina_minas) στις Ιαν 26, 2017, 12:27μμ PST

Ο δημιουργός του  «Me Cago En El Amor» με ακούσματα από ονόματα όπως οι Trini Lope, Mina, Al Bano & Romina Power, Adriano Celentano… Με το όνομα Antonio de la Cuesta υιοθέτησε το nickname του Τonino Carotone από τον  ναπολιτάνο  τροβαδούρο Renato Carosone (αυτός που λέει Tu vuò fà l'americano) και το στυλ του από τον ατίθασο  swinger τραγουδιστή και ηθοποιό  των 50s  Fred Buscaglione.  Μπριγιαντίνη, μουστάκι αλά Clark Gable και τζαζεμένοι για την εποχή στίχοι. Πάντα μέσα σε σύννεφα καπνού. Και αλκοόλ.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τη χθεσινή πρόβα που έκανε μαζί με τη «φωνή» του,  την Piluka Aranguren, δίπλα στο Μάρκο Κούμαρη των Locomodo και τον επιστίθιο φίλο του, τον σχεδιαστή Μηνά. Κάθε φορά που ο Τονίνο και η παρέα του έρχονται στην Ελλάδα κάνουν μια απαραίτητη στάση από το σπίτι του Μηνά κι εκεί συνήθως δίνουν μια αξέχαστη πριβέ βραδιά για όλους όσοι έχουν τη τύχη να είναι καλεσμένοι. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα τους απολαύσουμε στο Diogenis Studio.

To Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Βάσκος καλλιτέχνης που από 1995 ζει στην Ιταλία θα συναντηθεί στη σκηνή του τέταρτου Athens Music Festival με τους Locomondo και τον Πάνο Μουζουράκη σε μια βραδιά που θα ανοίξει η Σοφία Κουρτίδου.

Locomondo, Tonino, Πιλούκα και Μηνάς

Locomondo, Tonino, Πιλούκα και Μηνάς

Tonino και Πιλούκα

Tonino και Πιλούκα

Μάρκος και Τonino

Μάρκος και Τonino

O Tonino ανάμεσα στον σχεδιαστή Μηνά και τον φωτογράφο Αλέξανδρο Μποτονάκη

O Tonino ανάμεσα στον σχεδιαστή Μηνά και τον φωτογράφο Αλέξανδρο Μποτονάκη 

Από τις χθεσινές πρόβες

Από τις χθεσινές πρόβες

Tonino

Tonino

Tonino

Tonino

Tonino

Tonino

Tonino και Pilar στο σπίτι του Μηνά σε παλιότερη επίσκεψη

Tonino και Pilar στο σπίτι του Μηνά σε παλιότερη επίσκεψη

Διογένης Studio, Συγγρού 259, 2109425754. Έναρξη 21.00. Eίσοδος από 10€ (5€ το ποτό) ως 30€ (10€ το ποτό) Προπώληση Γερμανός, Cosmote και tickethour.com. Στις 28/1. To Athens Music Festival στηρίζει το έργο του του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του  Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και του κοινωνικού έργου των Δήμων Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας προσφέροντας μέρος των εσόδων για την υποστήριξη των δράσεων τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ