Μουσικη

Thunder Up!

Οι Flaming Lips υποστηρίζουν Oklahoma City Thunder

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22766-54266.jpg

Τα φετινά πλει-οφ του NBA βρίσκονται στην τελική ευθεία. Στους τελικούς περιφέρειας. Στην Ανατολή το Miami άνοιξε το σκορ απέναντι στους Celtics και στη Δύση, σε μια μάχη που προμηνύεται συγκλονιστική, το San Antonio κέρδισε 101-98 την Oklahoma στον πρώτο αγώνα.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή ο καθένας επιστρατεύει κάθε πιθανό και απίθανο όπλο. Και η νέα δύναμη της λίγκας, η θεαματική Oklahoma City Thunder, έριξε στη μάχη τους Flaming Lips. Η μπάντα του Wayne Coyne είναι γέννημα θρέμμα Οκλαχομιώτες (sic) κι αποφάσισαν να διασκευάσουν για την περίσταση το τραγούδι που το 1999, μετά από 16 χρόνια underground πάλης, τους «επέβαλλε» στο mainstream. Το υπέροχο ‘Race For The Prize’ έγινε ‘Thunder Up', όπως βλέπεις στο κεντρικό βίντεο, προσπαθώντας να εμπνεύσει τις προσπάθειες του πυρηνικού διδύμου Kevin Durant – Russell Westbrook στο δρόμο για το δαχτυλίδι του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το κομμάτι φυσικά χαλάει κοσμο στο ίντερνετ, επιβεβαιώνει ότι οι Flaming Lips έχουν οριστικά βαρεθεί το συμβατικό παιχνίδι της δισκογραφίας και ψάχνουν μόνιμα αφορμές να «ξεσκάσουν» και μας δίνουν έναν ακόμα καλό λόγο να υποστηρίξουμε τη Thunder all the way (αφού η Βοστώνη δύσκολα θα τα καταφέρει)….

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ