Μουσικη

Μέριλιν Μάνσον: Οι θαυμαστές των Slipknot δεν τον θέλουν στην περιοδεία τους

Αντιδράσεις λόγω πολυάριθμων καταγγελιών για σεξουαλική και ενδοοικογενειακή κακοποίηση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέριλιν Μάνσον: Οι θαυμαστές των Slipknot δεν τον θέλουν στην περιοδεία τους
© EPA/TIMM SCHAMBERGER

Οι θαυμαστές των Slipknot αντιδρούν έντονα στη συμμετοχή του Μέριλιν Μάνσον στην περιοδεία τους

Οι θαυμαστές των Slipknot αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του συγκροτήματος να συμπεριλάβει τον Μέριλιν Μάνσον ως καλλιτέχνη που θα ανοίγει τις συναυλίες τους στο πλαίσιο της περιοδείας τους του 2027, με τίτλο «(sic)est Stadium Tour».

Το metal συγκρότημα ανακοίνωσε τη μεγάλη αυτή περιοδεία χθες, με μοναδική συναυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη να έχει προγραμματιστεί για το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, στις 3 Ιουλίου 2027. Ο Μέριλιν Μάνσον θα εμφανιστεί στο Γουέμπλεϊ μαζί με τους Lorna Shore και τους Hatebreed. Στη συνέχεια ο Μάνσον (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μπράιαν Γουόρνερ) και οι Hatebreed θα συμμετάσχουν στις συναυλίες των Slipknot στη Νότια Αμερική τον Σεπτέμβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Slipknot (@slipknot)

Η απόφαση προκάλεσε κριτική από ορισμένους θαυμαστές, δεδομένων των πολυάριθμων καταγγελιών για σεξουαλική και ενδοοικογενειακή κακοποίηση που έχουν διατυπωθεί εναντίον του Μάνσον. Ο Αμερικανός μουσικός και ηθοποιός έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

Χιλιάδες σχόλια γράφτηκαν κάτω από τη σχετική ανάρτηση στο Instagram που ανακοίνωνε τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Γουέμπλεϊ, με ορισμένους πιστούς οπαδούς των Slipknot να δηλώνουν ότι η συμμετοχή του Μάνσον τους αποτρέπει από το να αγοράσουν εισιτήρια.

«Θα ήθελα πολύ να το δω, αλλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που θα μπορούσε να με κάνει να βάλω τα χρήματά μου στις τσέπες του Μάνσον» έγραψε ένας θαυμαστής.

Άλλος έκανε λόγο για «μεγάλη απογοήτευση» και δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί και κάποιοι χαρακτήρισαν την απόφαση «απογοητευτική».

Ωστόσο, δεν ήταν αρνητικές όλες οι αντιδράσεις. Ορισμένοι θαυμαστές χαιρέτισαν τη συμμετοχή του Μάνσον και ένας τον χαρακτήρισε «ιδανικό support καλλιτέχνη» για τους Slipknot.

Η πρώην σύντροφος του Μέριλιν Μάνσον, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, τον κατονόμασε δημόσια το 2021 ως τον άνθρωπο που φέρεται να την κακοποίησε, κατηγορώντας τον για χειραγώγηση με σκοπό την εκμετάλλευση και χειριστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY