- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Robag rulez!
Ένας παλιός κι αγαπημένος γνώριμος των αθηναϊκών decks επιστρέφει για το κλείσιμο της techno σεζόν στο 6 D.O.G.S.
Ένας παλιός κι αγαπημένος γνώριμος των αθηναϊκών decks επιστρέφει για το κλείσιμο της techno σεζόν στο 6 D.O.G.S. (Σάβ. 28/4, € 12 με ποτό, το προηγούμενο βράδυ Masomenos). Ο Robag Wruhme στέλνει στην A.V. ένα μικρό τηλεγράφημα από τη Βρέμη…
«Μετά τη διάλυση των Wighnomy Brothers συνεχίζω καλλιτεχνικά single και περνάω μια χαρά. Από την Ελλάδα το αγαπημένο μου μέρος παραμένει η Γαύδος, φυσικά δεν ταξίδεψα εκεί για να παίξω, αλλά εκείνες οι διακοπές θα μου μείνουν αξέχαστες. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι η χωριάτικη σαλάτα με πολύ φέτα κι ένα ποτήρι δικό σας κόκκινο κρασί. Θαυμάζω, επίσης, τον Σωκράτη, αλλά κι εκείνους τους άνθρωπους που στο πρώτο μου ελληνικό gig φορούσαν για πρώτη φορά τα t-shirts από το merchandising των WB.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο club ήχος του καλοκαιριού, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω ωραίες ζεστές μελωδίες.
Η dance μουσική πάντα θα έχει να κάνει με κίνηση, ιδρώτα, χαμόγελα και δάκρυα – με το να αφήνεις την άρρωστη πλευρά του κόσμου έξω από το club.
Το αγαπημένο μου άλμπουμ όλων των εποχών, αυτό που κυριολεκτικά έχω λιώσει στο παίξιμο, είναι το “Apocalypse Des Animaux” του Vangelis».
Στα υπόλοιπα
Opening την Παρ. για το καινούργιο Aperitif των αδερφών Πότσιου, δίπλα στην Καπνικαρέα – μεγάλο, πιο καλοκαιρινό, πιο bar από πριν *** Το Komma (Μαυροκορδάτου 6) μπήκε γερά «προχωρώντας την ενοποίηση χιπστερικών χώρων», όπως σχολιάστηκε. Αυτή την εβδομάδα οι Untitled Παρ. («Τάκηδες Γκώνιες» του DJing) και πολυαναμενόμενο ντεμπούτο Mike Kikou το Σάβ. (μαζί με Σ. Διοσκουρίδη, free) *** Παρ. το “Bright Lights, Big City” του υπογράφοντα φιλοξενεί την Oh!Yeah στο Key για 12 διαφορετικές συνταγές disco (free) ***Tην Παρ. live του Mo’ Better έχει Full House Brew Crew και Motherslug (free) *** Σάβ. στο ΤΩΡΑ!Κ44 Zebra Tracks & A Victim Of Society (free)

Oh! My wet calvin
Το boxset - ειδική έκδοση για τον καινούριο τους δίσκο «Happened Before» (με τα 10 τραγούδια του άλμπουμ κατανεμημένα σε 5 επτάιντσα διαφορετικού χρώματος βινυλίου και διαφορετικού παραγωγού από την dream team των Coti K, Felizol, Ν. Τριανταφύλλου, Sillyboy, Γ. Πρινιωτάκη) είναι ένα λαχταριστό αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό indie σπιτικό.
Info: Η επίσημη παρουσίασή του γίνεται το σαββατόβραδο, στο Bios, με special guests τους Monday Night Fever (22.30, € 8).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.