- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Oι Pulp επανενώθηκαν μετά από 15 χρόνια. Έπαιξαν τον Μάιο στο Primavera, τον Ιούνιο στο Glastonbury και στις 20 Αυγούστου θα είναι στην Αθήνα για να εμφανιστούν για μία συναυλία στο ΤerraVibe Park. O Jarvis Cocker αυτό το καλοκαίρι θα έχει έναν παραπάνω λόγο στο καλοκαιρινό σου πρόγραμμα. Λογικό.
ARK festival 2011
Με την επιστροφή ετοιμάσου για τη διήμερη κιβωτό του ARK Festival που θα ξαναβουλιάξει από τον κόσμο στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Mετά το περσινό sold out διήμερό του, το ARK Festival 2011 θα δώσει το πρώτο ραντεβού μετά τις διακοπές με τη σταδιακή «επανένταξη» στη νέα σεζόν. Συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και iPhone app και το φετινό line-up θα περιλαμβάνει Locomondo, Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Λεωνίδα Μπαλάφα μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη και τους Ska Bangies (12/9). Συνέχεια με Μόνικα, Maraveyas Ilegal, Νατάσσα Μποφίλιου, Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi (13/9).
Greeks Do It Better
Η ελληνική σκηνή πάει παραλία
Oι μουσικές σκηνές έκλεισαν. Οι μουσικοί όμως περιοδεύουν non-stop και έρχονται σε ένα ανοιχτό θέατρο near you. Χώρια τα φεστιβάλ που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, αν κάνεις διακοπές στην Κέρκυρα μπορείς να δεις τον Σωκράτη Μάλαμα (5/8) και τον Νίκο Πορτοκάλογλου (6/8), αν είσαι στην Κρήτη το νου σου για το Kouzoulo Festival στο χωριό Μόχλος Λασιθίου με Θανάση Παπακωνσταντίνου (5/8), Παντελή Θαλασσινό και Κωστή Μαραβέγια (6/8) και Τσακνή, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη (7/8). Αν ψήνεσαι στη Νίσυρο σου έρχεται και ο Μάλαμας στις 13/8, που μπορεί όμως και να τον πετύχεις στις 23/8 στη Μυτιλήνη. Ακόμη πιο μακριά φτάνει ο Γιάννης Αγγελάκας με το σχήμα 3 που ταξιδεύει από Κω (2/8) μέχρι Σαμοθράκη (23/8). Αν πήρες τα βουνά, το νου σου για το φεστιβάλ «En’ Oresi» στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου με Γιάννη Αγγελάκα (5/8), Πυξ Λαξ (6/8), Μάλαμα (7/8). Στα φετινά Αισχύλεια στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Παραλία στην Ελευσίνα εμφανίζεται η Δήμητρα Γαλάνη με τον Βασιλικό (28/8) και ο Cayetano σε live εμφάνιση δύο μέρες αργότερα.
Μείνετε συντονισμένοι, αλλά βασικά όρθιοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ποιο τραγούδι πιστεύεις θα βγει number one;»
O Barry Burns μιλάει στην Athens Voice για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε και τη δύναμη της μουσικής
Ένα ωραίο πρόγραμμα με μουσικές που τις ξέρουμε και τις σιγοτραγουδούμε όλοι
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του videoclip στο YouTube
Τρεις cult μπάντες της underground σκηνής στο Arch Club Live
Τρία, τέσσερα, πέντε νέα κορίτσια σε έναν καναπέ, σε ένα κρεβάτι, στο πάτωμα, μπροστά από ένα πιάνο, με λαμπερά πρόσωπα και υπέροχες φωνές
Ηχογραφήθηκε για το διάσημο άλμπουμ Private Dancer - Η ιδιαίτερη ιστορία του
Είναι πολλά τα έξοδα κι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα απέχει
Τι έχει προγραμματιστεί στο Μέγαρο και σε live σκηνές της πόλης
Δύο ημέρες, τέσσερα stages, περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο
Δύο μεγάλες ροκ προσωπικότητες θα συνεργαστούν - Ξεκινά την άνοιξη η τουρνέ
Στόχος της φετινής εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πυρόπληκτους της Καλιφόρνια
Ο Kαναδός μουσικός είχε ταλέντο σε πολλά όργανα
Ο Sting έγραψε το τραγούδι το 1982
Την κλήρωση έκαναν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες
Η εξαπλή απονομή με τη Μαρίνα «Επάνω στο Τραπέζι» στο Floyd
Τα αυθεντικά προσχέδια πουλήθηκαν για πάνω από 500.000 δολάρια
Άλλαξε ζωή και πόλεις και μιλάει στην Athens Voice για όλα, με αφορμή το νέο τους άλμπουμ «Human Fear»
«Φοβάμαι να μην ξυπνήσω κάνα πρωί και λείπει η "Νίκη"»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.