Κινηματογραφος

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν θα είναι και το 2027 παρουσιαστής της τελετής απονομής των Όσκαρ

Τι ανακοίνωσε η Ακαδημία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κόναν Ο'Μπράιαν
Ο Κόναν Ο'Μπράιαν © EPA

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν θα είναι και το 2027 παρουσιαστής της τελετής απονομής των Όσκαρ - Τι ανακοίνωσε η Ακαδημία

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν θα είναι ο οικοδεσπότης και της 99ης τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ, όπως ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο βραβευμένος με Emmy κωμικός παρουσίασε τις δύο προηγούμενες τελετές κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μάλιστα, στον φετινό εναρκτήριο μονόλογό του, αστειεύτηκε λέγοντας: «Είναι τιμή μου που είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που παρουσιάζει τα Όσκαρ...του χρόνου θα είναι ένα Waymo με σμόκιν».

Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Ρατζ Καπούρ και Κέιτι Μάλαν, οι οποίοι επιστρέφουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η 99η απονομή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες στις 14 Μαρτίου 2027 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC, ενώ θα είναι από τις τελευταίες φορές που η τελετή φιλοξενείται στον συγκεκριμένο χώρο, πριν από τη μεταφορά της σε νέα έδρα από το 2029.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY