- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βιν Ντίζελ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έρχεται στο Fast & Furious
Επιβεβαιώνει ότι ο CR7 θα εμφανιστεί στο μεγάλο φινάλε της σειράς ταινιών
Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει ρόλο στην 12η και τελευταία ταινία του «Fast & Furious», που αναμένεται το 2027.
Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του «Fast & Furious» μπορεί να περιλαμβάνει μια σύντομη εμφάνιση ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα του αθλητισμού στον κόσμο, σύμφωνα με τον Βιν Ντίζελ.
Ο πρωταγωνιστής και παραγωγός του κινηματογραφικού franchise, Βιν Ντίζελ, έχει συμπεριλάβει στο σενάριο έναν ρόλο για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει το Deadline.
Ο Βιν Ντίζελ, ο οποίος και στο παρελθόν έχει φέρει αστέρες ταινιών δράσης και παγκόσμιες προσωπικότητες στην κινηματογραφική σειρά «Fast & Furious» αξιοποιεί τη σχέση του με τον ποδοσφαιριστή που έχει κερδίσει πέντε φορές τη Χρυσή Μπάλα.
«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περιορισμένη εμπειρία στην υποκριτική, όπως η παγκόσμια φήμη και η γεμάτη αδρεναλίνη περσόνα του ευθυγραμμίζονται τέλεια με του franchise για θέαμα και διεθνή απήχηση», αναφέρουν δημοσιεύματα.
Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Βιν Ντίζελ δημοσίευσε φωτογραφία με τον Ρονάλντο με τη λεζάντα: «Όλοι ρωτούσαν, αν θα ήταν στη μυθολογία του Fast... Πρέπει να σας πω ότι είναι αληθινός. Γράψαμε έναν ρόλο γι' αυτόν...».
Η πρώτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς κυκλοφόρησε το 2001 και η 12η και τελευταία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2027.
Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Βιν Ντίζελ είπε «το μεγάλο φινάλε δεν είναι απλώς ένα τέλος. Είναι ένας εορτασμός της απίστευτης οικογένειας που έχουμε χτίσει μαζί», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.