- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Ταραντίνο «αδειάζει» τον Πολ Ντέινο: «Αδύναμος, άχρωμος, ο πιο αδιάφορος ηθοποιός του Χόλιγουντ»
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Ο Ταραντίνο «αδειάζει» τον Πολ Ντέινο: «Αδύναμος, άχρωμος, ο πιο αδιάφορος ηθοποιός του Χόλιγουντ»
Ο Κουεντίν Ταραντίνο άναψε νέα φωτιά στο Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας ποιον θεωρεί τον «χειρότερο ηθοποιό» της αμερικανικής βιομηχανίας. Μιλώντας στο Bret Easton Ellis Podcast, ο 62χρονος σκηνοθέτης δεν μάσησε τα λόγια του όταν αναφέρθηκε στον Πολ Ντέινο, χαρακτηρίζοντάς τον «weak sauce» και «weak sister» — «αδύναμο» και «ανιαρό».
Αναλύοντας τα είκοσι αγαπημένα του φιλμ, ο Ταραντίνο παραδέχτηκε ότι ήθελε να βάλει το «There Will Be Blood» ακόμα πιο ψηλά από το Νο5 της λίστας του, αλλά —όπως είπε— «δεν μπορούσε» εξαιτίας της ερμηνείας του Ντέινο, που στη διάσημη ταινία ενσαρκώνει τους δίδυμους Πολ και Έλι Σάντεϊ.
«Το φιλμ θα μπορούσε να είναι στο Νο1 ή στο Νο2, αν δεν είχε ένα τεράστιο ελάττωμα… και αυτό το ελάττωμα είναι ο Πολ Ντέινο», δήλωσε. «Είναι weak sauce, φίλε. Είναι η αδύναμη αδελφή. Ο Όστιν Μπάτλερ θα ήταν υπέροχος σε αυτόν τον ρόλο. Ο Ντέινο είναι ένας αδύναμος, αδιάφορος τύπος».
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media. Στο Reddit, χρήστες τον χαρακτήρισαν «χωρίς κλάση», ενώ άλλοι μίλησαν για «απλά παράλογη άποψη» ή για πιθανή «παλιά κόντρα» στα παρασκήνια. Κάποιοι, μάλιστα, σημείωσαν ότι «ο πιο αδύναμος ηθοποιός που έχει υπάρξει ποτέ είναι ο ίδιος ο Ταραντίνο».
Κατά τη διάρκεια του ίδιου podcast, ο δημιουργός αποκάλυψε και τη λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα. Στην κορυφή έβαλε το «Black Hawk Down» του Ρίντλεϊ Σκοτ, το περιέγραψε ως «masterwork» και παρομοίασε την έντασή του με το «Apocalypse Now». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που το φιλμ διατηρεί αμείωτη πίεση επί σχεδόν τρεις ώρες, ενώ εξήρε το «κατόρθωμα σκηνοθεσίας» του Σκοτ.
Ανάμεσα στις επιλογές του συμπεριέλαβε και το «Toy Story 3» στο Νο2, το «Lost in Translation» της Σοφίας Κόπολα στο Νο3 και το «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν στο Νο4.
Πηγή: Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.