- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Θα ενσαρκώσει ο Τζέρεμι Στρονγκ τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο «The Social Network Part 2»;
Ο 46χρονος ηθοποιός αποτελεί κορυφαία επιλογή για τον ρόλο του αμφιλεγόμενου δισεκατομμυριούχου
Ο 46χρονος Τζέρεμι Στρονγκ αποτελεί αυτή τη στιγμή κορυφαία επιλογή για τον ρόλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση του φιλμ, το επερχόμενο «The Social Network Part 2» για τη ζωή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποτελεί ήδη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χολιγουντιανά πρότζεκτ των επόμενων ετών - και τώρα, η ταινία μοιάζει να έχει βρει επιτέλους τον πρωταγωνιστή της.
Σύμφωνα με αναφορές του The Hollywood Reporter, ο 46χρονος Τζέρεμι Στρονγκ αποτελεί αυτή τη στιγμή κορυφαία επιλογή για τον ρόλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ο Στρόνγκ είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Κένταλ Ρόι στην πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά «Succession», ενώ έχει συμμετάσχει και στην πολυσυζητημένη βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο «The Apprentice», όπου ενσάρκωσε τον αδίστακτο δικηγόρο και μέντορα του Τραμπ, Ρόι Κον.
Το «The Social Network Part 2» αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εν παραγωγή πρότζεκτ της βιομηχανίας του θεάματος: Σκηνοθετημένη από τον θρυλικό Ντέιβιντ Φίντσερ, η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2010 και εξερεύνησε τις πρώτες ημέρες της καριέρας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ως CEΟ του Facebook, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς και αποσπώντας συνολικά τέσσερα βραβεία Όσκαρ.
Σήμερα, ο σεναριογράφος του «The Social Network», Άαρον Σόρκιν, επιστρέφει για να διηγηθεί την υπόλοιπη ιστορία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του Facebook, αλλά και των social media γενικότερα με το «The Social Network Part 2». Ο Σόρκιν αναμένεται επίσης να αναλάβει χρέη σκηνοθέτη στο δεύτερο φιλμ, αντικαθιστώντας τον Ντέιβιντ Φίντσερ στην σκηνοθετική καρέκλα.
Τον ρόλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην ταινία του 2010 είχε αναλάβει ο Τζέσι Άιζενμπεργκ, ο οποίος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές του δημοσιογράφου Τζεφ Σνάιντερ, αποφάσισε να μην επιστρέψει στον ρόλο επειδή το sequel δεν φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Φίντσερ.
Ο 34χρονος Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είχε αναφερθεί προσφάτως ως πιθανή επιλογή για τον ρόλο του Ζούκερμπεργκ στο «The Social Network Part 2», αλλά σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, ο Γουάιτ θα αναλάβει τελικά κάποιον άλλο ρόλο στο φιλμ. Η Μάικι Μάντισον του «Anora» επίσης φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο πρότζεκτ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.