- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χένρι Γκόλντινγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ: Νομίζω ότι αυτός είναι ο εφιάλτης κάθε ηθοποιού
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Τι είπε ο Χένρι Γκόλντινγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ
Καθώς η κινηματογραφική βιομηχανία αναζητά τον επόμενο ηθοποιό που θα φορέσει το κοστούμι του πράκτορα 007, ο Χένρι Γκόλντινγκ ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Βρετανομαλαισιανός ηθοποιός χαρακτήρισε τον ρόλο ως «εφιάλτη κάθε ηθοποιού», εξηγώντας πως η τεράστια πίεση και οι προσδοκίες που τον συνοδεύουν αποτελούν τροχοπέδη για τη δημιουργικότητα.
Ο Γκόλντινγκ πρότεινε, αντί να εστιάζουν αποκλειστικά στον διάδοχο του Τζέιμς Μποντ, οι δημιουργοί να εξετάσουν το ενδεχόμενο εμπλουτισμού του franchise με νέους χαρακτήρες. «Γιατί να μην φέρουν περισσότερους πράκτορες, περισσότερους 00; Αυτό θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό, χωρίς περιορισμούς και χωρίς τις ίδιες προσδοκίες», ανέφερε. Παράλληλα, επισήμανε πως θα τον ενδιέφερε περισσότερο ένας ρόλος απαλλαγμένος από την «υπερβολική πολιτισμική πίεση» που φέρει ο εμβληματικός ήρωας.
"Is playing James Bond a dream or a nightmare? 🤔 Henry Golding spills the tea on why stepping into 007's shoes might be the ultimate pressure test! 🍸🕵️♂️ Dive into his candid thoughts on the iconic role. #JamesBond #HenryGolding https://t.co/p2KkwWSH4C"
— The Bangin Beats (@TheBanginBeats) July 2, 2025
Οι δηλώσεις του έγιναν στο περιθώριο της πρεμιέρας της νέας ταινίας δράσης *The Old Guard 2*, στο Λος Άντζελες. Υπενθυμίζεται ότι τα Amazon MGM Studios έχουν πλέον τον δημιουργικό έλεγχο του franchise, ενώ τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ έχει αναλάβει επίσημα ο Ντενί Βιλνέβ, γνωστός για το "Dune" και το "Blade Runner 2049".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.