- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σόφι Νιγουάιντ: Έγκυος η ηθοποιός που πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών
Eμφανίστηκε σε επτά ταινίες πριν καν κλείσει τα 11 της χρόνια
Σόφι Νιγουάιντ: Η ηθοποιός που πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών ήταν έγκυος
Η ηθοποιός Σόφι Νιγουάιντ ήταν έγκυος όταν πέθανε απροσδόκητα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που περιήλθε στην κατοχή του PEOPLE.
Η Σόφι Νιγουάιντ, 24 ετών, πέθανε τη Δευτέρα 14 Απριλίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Βερμόντ. Βρέθηκε σε μια δασώδη περιοχή στο Μπένινγκτον της Βιτ, περίπου 25 μίλια από το σπίτι της στο Μάντσεστερ Σέντερ.
Στο επικήδειο μήνυμα, η οικογένεια της ηθοποιού υπονοεί ότι ο θάνατός της σχετίζεται με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της.
Ανείπωτη θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της Σόφι Νιγουάιντ
«Η Σόφι ήταν ένα καλόκαρδο και γεμάτο εμπιστοσύνη κορίτσι», αναφέρει η οικογένειά της. «Συχνά αυτό την έκανε ευάλωτη σε ανθρώπους που την εκμεταλλεύονταν. Έγραφε και ζωγράφιζε ασταμάτητα – η τέχνη της αντανακλούσε το βάθος της αλλά και τον πόνο που κουβαλούσε. Τα έργα της ήταν χάρτες των αγώνων και των τραυμάτων της».
Η οικογένεια της ηθοποιού συνεχίζει ως εξής: «Παρά τις ενδείξεις, τις διαγνώσεις και τις αποκαλύψεις της, οι κοντινοί της άνθρωποι, όπως και θεραπευτές, αστυνομικοί και άλλοι που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, είναι συντετριμμένοι που οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές. Αυτοθεραπευόταν για να αντιμετωπίσει τα τραύματα και την ντροπή που ένιωθε, κάτι που τελικά οδήγησε στον θάνατό της. Έλεγε συνεχώς ότι "θα το διαχειριστεί" μόνη της και απέρριπτε θεραπείες που ίσως την έσωζαν».
Η Σόφι Νιγουάιντ εμφανίστηκε σε επτά ταινίες πριν καν κλείσει τα 11 της χρόνια, μεταξύ των οποίων οι Noah, Bella, Margot at the Wedding και Shadows & Lies. Συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές όπως Law & Order και What Would You Do?
Η οικογένειά της τη θυμάται ως «δημιουργική, αθλητική και σοφή για την ηλικία της. Ονειρευόταν (μάλλον απαιτούσε!) να γίνει ηθοποιός, χωρίς καν να γνωρίζει ότι και η μητέρα της ήταν ηθοποιός. Το έκανε με άνεση που μας άφηνε όλους άφωνους. Έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ στα γυρίσματα, υποδυόμενη κάποιον άλλο».
Οικογενειακή μαρτυρία για τη μάχη της με τον εθισμό
Η μητέρα της, Σέλι Νιγουάιντ, δήλωσε στο TMZ: «Είμαστε σε βαρύ πένθος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως, όσο κράτησε η ενασχόλησή της με την υποκριτική, ήταν ευτυχισμένη. Δεν ήταν ποτέ παιδί - σταρ και δεν υπέστη καμία κακοποίηση στις ταινίες που συμμετείχε. Ήταν πάντα ασφαλής. Παρακαλώ αφήστε την να αναπαυθεί εν ειρήνη τώρα.
»Απ’ όσο γνωρίζω, έκανε χρήση ναρκωτικών και ήταν πολύ μικρόσωμη. Τη στιγμή του θανάτου της βρισκόταν με άλλους ανθρώπους, που δεν γνώριζα. Η υπόθεση διερευνάται ακόμη και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, κάτι που θα πάρει 6-8 εβδομάδες. Άρα δεν μπορώ να πω κάτι με βεβαιότητα».
(Πηγή: ΤΜΖ)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο
Aπό το αρχείο του Studio Κλεισθένης για την Athens Voice
Στα 71 της χρόνια άφησε την τελευαία της πνοή η «μητέρα» του Κέβιν ΜακΚάλιστερ
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 71 της χρόνια
Ο Νόα Σεντινέο διαδέχεται τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο prequel που αποκαλύπτει τις ρίζες του ήρωα
Σκληρή κριτική από τον παρουσιαστή - Τι είπε για την εμπορική αποτυχία και το τεράστιο κόστος παραγωγής και προώθησης
Η 25χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια ότι δεν είχε διαβάσει το βιβλίο πριν δεχτεί τον ρόλο
Ο διάσημος ράπερ έδωσε τον τίτλο «Κυνόδοντα» σε τραγούδι του, εξαιτίας του θαυμασμού τους προς τον Έλληνα σκηνοθέτη
Ευγνωμοσύνη, περιφρόνηση και αξιοπρέπεια ήταν τα συσταστικά της απάντησης του ηθοποιού
Ένα υπέρ το δέον αργόσυρτο υπαρξιακό δράμα
Ρεαλισμός και σασπένς συνθέτουν το από κοινού ντεμπούτο των Σαρλότ Ντεβιγιέ και Αρνό Ντιφεΐς
Ανάλαφρο αλλά και στιβαρό, ψυχαγωγικό αλλά και επιμορφωτικό, χιουμοριστικό αλλά και συγκινητικό, το ντοκιμαντέρ δεν είναι ένα απλό χρονικό που αφορά το making of μιας ξεχωριστής παράστασης
Μερικές φορές το όνειρο και ο εφιάλτης αλληλεπιδρούν στη ζωή
Ο μύθος και οι ιστορίες μας είναι η ύψιστη και μόνη παρηγοριά μας
Για την ταινία «One Battle After Another»
Τα «βρετανικά Όσκαρ» θα απονεμηθούν στο Λονδίνο στις 22 Φεβρουαρίου
«Το να κρατάς κακίες είναι μια μορφή αυτοτραυματισμού», δήλωσε ο ηθοποιός
«Χλιαρές» οι προπωλήσεις παρά τα εκατομμύρια της Amazon
Το «πιο ακριβό άλμπουμ στον κόσμο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.