Πήραμε μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία για τον Bloody Hawk
Το 15λεπτο YouTube βίντεο από το WHAT’S UP, μας δίνει μια πρώτη εικόνα για όσα θα δούμε στην ταινία «ΕΜΕΙΣ»
Είδαμε το special βίντεο του WHAT’S UP και πήραμε μια πρώτη γεύση της ταινίας «ΕΜΕΙΣ», μέσα από επιλεγμένα, αποκλειστικά αποσπάσματα
- Advertorial
«Πριν τελειώσει το 2024, θα κάνω την πιο ωραία συναυλία. Kαι θα είναι στην Ξάνθη». Αυτή ήταν η υπόσχεση του Bloody Hawk και αυτός ήταν ο τρόπος για να γεμίσει ένα στάδιο μικρής επαρχιακής πόλης με 15.000 θεατές που τραγουδούσαν, χοροπηδούσαν και χειροκροτούσαν σαν μια μεγάλη παρέα. Εκείνος ο αδύνατος τύπος με τα γυαλιά που μεγάλωσε στις εργατικές κατοικίες της Εκτενπόλ και πίστευε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει από την ραπ μουσική, σήμερα, ανεβαίνει στη σκηνή και από την πρώτη ρίμα το κοινό έχει γίνει ένα μαζί του. Το παιδί που ακόμα δεν νιώθει άνετα να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει για εκείνον, σήμερα γίνεται ταινία.
Με τίτλο «ΕΜΕΙΣ – Μία ταινία για τον Bloody Hawk» το WHAT’S UP παρουσιάζει ένα special βίντεο με αποσπάσματα από την ταινία, αλλά και αποκλειστικά πλάνα που δεν θα τα δείτε στην μεγάλη οθόνη, αλλά μόνο στο YouΤube. Ο Νικόλας Κίτσος, aka Bloody Hawk, γεννήθηκε στην Ξάνθη και έφυγε από εκεί σε ηλικία 17 ετών για να σπουδάσει. Στο γυμνάσιο ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της ραπ γράφοντας στίχους, καταφέρνοντας να κυκλοφορήσει τελικά τα πρώτα του τραγούδια.
Όσον αφορά στην επερχόμενη ταινία, η ανακοίνωση για το «ΕΜΕΙΣ» είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2024, μέσω δημοσίευσης του Bloody Hawk με το τρέιλερ βίντεο, στο Instagram. Στις 10 Απριλίου η βιογραφική ταινία θα δείξει στο κοινό μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι τη διαδρομή του Bloody Hawk, μια διαδρομή από την Ξάνθη μέχρι τη σκηνή και τα γεμάτα γήπεδα. Λίγες μέρες πριν πάρουμε θέση στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δούμε το «ΕΜΕΙΣ», ρίξαμε μια αποκλειστική πρώτη μάτια μέσα από το special βίντεο του WHAT’S UP.
Σε σκηνοθεσία Στέλιου Κοτιώνη και Ορέστη Πλακιά, η ταινία ξεκινάει με τη μεγαλειώδη συναυλία του καλλιτέχνη στη Ριζούπολη, στο απόγειο της συναυλιακής του σταδιοδρομίας τον Ιουνίου του 2024 που σηματοδοτεί χρονικά και την αρχή της μεγάλης του περιοδείας για τα Φτηνά Τρικς 2, για να καταλήξει στη μεγαλειώδη συναυλιακή του επιστροφή στην Ξάνθη, στην πόλη που γεννήθηκε και άρχισαν όλα. Η εισαγωγή της ταινίας δίνει τον τόνο και περιγράφει το σημείο στο οποίο ο καλλιτέχνης βρίσκεται τώρα, σε μια κορυφή που έχει κατακτηθεί με ιδρώτα και αίμα. Και στο αμέσως επόμενο λεπτό βρισκόμαστε στην Ξάνθη, εκεί που ξεκίνησε, με τον Bloody να γεννιέται ως Νίκος Κίτσος, για να πάρουμε μια γενναία γεύση της απίστευτης μεταμόρφωσης.
«Παιδί της κατηφόρας και είναι οξύμωρο πολύ, πώς από την άκρη κατέληξα εδώ, στο κέντρο της σκηνής», στίχοι από το τραγούδι «Κομπλεξικό» που ακούγονται στο special video.
Με το WHAT’S UP να βρίσκεται δίπλα στους καλλιτέχνες από την πρώτη νότα µέχρι τον τελευταίο στίχο, ένα ξεχωριστό βίντεο που μας προετοιμάζει για την βιογραφική ταινία «ΕΜΕΙΣ» βρίσκεται πλέον στο YouTube.
Η ταινία «ΕΜΕΙΣ - Μία ταινία για τον Bloody Hawk» είναι μια παραγωγή της Foss Productions σε συμπαραγωγή με την Dynasty Group Athens, ενώ η διανομή της ταινίας θα γίνει σε αίθουσες όλης της Ελλάδας και της Κύπρου από την Tanweer.
@athensvoiceofficial Πήραμε μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία για τον Bloody Hawk. Με την δύναμη του WHAT’S UP⚡️ Στις 10 Απριλίου σε όλους τους κινηματογράφους🎬 #athensvoice #bloodyhawk #whatsup
♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το θέατρο της διασποράς στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
Η ταινία χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί
Πώς μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σε κάποιον, αν δεν θέλει να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα;
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου
Και το παράδοξο πίσω από τα νούμερα
Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου
Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον.
Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα
Ο Ρέιφ Φάινς παραδίδει μια σπάνιας συναισθηματικής έντασης ερμηνεία
Δείτε πρώτοι το φιλμ που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη
Το αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής στην Ελληνίδα ηθοποιό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.