Κινηματογραφος

Τζιμ Κάρεϊ: Επέστρεψε στο σινεμά γιατί χρειαζόταν τα χρήματα

Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Sonic the Hedgehog 3»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jim_carrey_6.jpg
© DANIEL BARRY/EPA

Τζιμ Κάρεϊ: Επέστρεψε στο σινεμά γιατί χρειαζόταν τα χρήματα 

Ο Τζιμ Κάρεϊ επέστρεψε στο σινέμα για την ταινία «Sonic the Hedgehog 3» επειδή όπως ανέφερε «χρειαζόταν τα χρήματα».

Ο Τζιμ Κάρεϊ αναφέρθηκε στο γιατί επέστρεψε στο franchise από το κόκκινο χαλί πριν από την πρεμιέρα του Sonic στο Λονδίνο την Τρίτη. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω: «Επέστρεψα σε αυτό το σύμπαν γιατί, πρώτα απ' όλα, μπορώ να παίξω μια ιδιοφυΐα, κάτι που είναι λίγο τραβηγμένο. Και, ξέρετε, είναι απλά ... αγόρασα πολλά πράγματα και χρειάζομαι τα χρήματα, ειλικρινά», σημείωσε. Όπως φαίνεται ωστόσο υπάρχει μια δόση υπερβολής γιατί ο ηθοποιός εξακολουθεί να εμφανίζεται με αξία (net worth)πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός έχει υποδυθεί τον κύριο κακό της σειράς Dr Robotnik και στις τρεις ταινίες Sonic, με τις προηγούμενες να έχουν κυκλοφορήσει το 2020 και το 2022. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο Access Hollywood το 2022, δήλωνε ότι είχε «κάνει αρκετά» με την υποκριτική και ότι ήταν «αρκετά σοβαρό» το ενδεχόμενο να αποσυρθεί. «Μου αρέσει πραγματικά η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πραγματικά να βάζω μπογιά σε καμβά και αγαπώ πραγματικά την πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι ... έχω αρκετά».

O σταρ του Χόλιγουντ εξερεύνησε την αγάπη του για τη ζωγραφική και τη γλυπτική στο ντοκιμαντέρ I Needed Color του 2017, αλλά οι προσπάθειές του δεν εκτιμήθηκαν πάντα απόλυτα, με τον Jonathan Jones του Guardian να περιγράφει τα έργα τέχνης του ως «εκπληκτικά κακά» και «ένα αστείο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"The Mother of Nepal" documentary Trailer
«Η Μητέρα του Νεπάλ»: Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη σκληρή πραγματικότητα της εμπορίας ανθρώπων (human trafficking), της σεξουαλικής κακοποίησης και της έμφυλης εκμετάλλευσης

You Can See Everything - Μπορείς να δεις τα πάντα: Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ, σύμπραξη του κωμικού Νέιθαν Φίλντερ και του σκηνοθέτη Λανς Όπενχαϊμ
Μπορείς να δεις τα πάντα; Ο Νέιθαν Φίλντερ, η Ελίζαμπεθ Χολμς και το ντοκιμαντέρ που έγινε φαινόμενο

Το «You Can See Everything» έρχεται στις ελληνικές αίθουσες μετά από μια μυστική πρεμιέρα, ρεκόρ εισπράξεων και κριτικές που σπάνια διαβάζει κανείς για ντοκιμαντέρ.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY