- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιού Τζάκμαν και Κέιτ Χάντσον μαζί σε ταινία, με υπόκρουση τη μουσική του Neil Diamond
Οι δύο σταρ θα συμπρωταγωνιστήσουν στο επερχόμενο μιούζικαλ του Craig Brewer
O Χιού Τζάκμαν μόλις σημείωσε μία τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με το υπερεπιτυχημένο «Deadpool & Wolverine» του Ιουλίου
Σε μουσική ταινία εμπνευσμένη από τα τραγούδια του Neil Diamond αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν οι Χιού Τζάκμαν και Κέιτ Χάντσον, ενσαρκώνοντας ένα ζευγάρι αληθινών χαρακτήρων.
Συγκεκριμένα το φιλμ (το οποίο θα είναι βασισμένο στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ του 2008), ακολουθεί ένα ανδρόγυνο από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, το οποίο αποφασίζει να σχηματίσει μία μπάντα-φόρο τιμής στον μεγάλο τραγουδοποιό Neil Diamond. Τους Χιού Τζάκμαν και Κέιτ Χάντσον θα πλαισιώσει ένα πλούσιο καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Michael Imperioli, Fisher Stevens, Ella Anderson και Jim Belushi.
Η ταινία θα φέρει την υπογραφή της Focus Features και της Davis Entertainment, με παραγωγούς τους John Davis και John Fox. Διεθνώς, τη διανομή του φιλμ αναμένεται να αναλάβει η Universal Pictures.
Ο Neil Diamond αποτελεί εμβληματική φιγούρα της αμερικάνικης folk σκηνής, έχοντας πολυάριθμες διαχρονικές μπαλάντες στο ενεργητικό του - μεταξύ των οποίων τα «Sweet Caroline», «Song Sung Blue» και «Red Red Wine». O Χιού Τζάκμαν μόλις σημείωσε μία τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με το υπερεπιτυχημένο «Deadpool & Wolverine» του Ιουλίου, και φαίνεται να επιστρέφει τώρα στους μουσικοχορευτικούς ρόλους που λατρεύει να αναλαμβάνει. Η Κέιτ Χάντσον φαίνεται επίσης να βρίσκεται σε μία επαγγελματική «αναγέννηση», με πρόσφατες κινηματογραφικές εμφανίσεις (όπως το νετφλιξικό «Glass Onion: A Knives Out Mystery») να γοητεύουν τους θεατές, ενώ το παρθενικό της μουσικό άλμπουμ (με τίτλο «Glorious»), αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ο σκηνοθέτης Craig Brewer έχει πολυάριθμες ενδιαφέρουσες δουλειές στο ενεργητικό του (μεταξύ των οποίων τα «Dolemite Is My Name», «Fight Night» και «Coming 2 America»), τόσο στην μεγάλη, όσο και στη μικρή οθόνη.
Η ταινία, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Song Sung Blue», ξεκίνησε παραγωγή την προηγούμενη εβδομάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Χοτλ γεννήθηκε σε οικογένεια κωφών και χρησιμοποίησε άπταιστα τη νοηματική γλώσσα
Το καστ αστέρων αποκαλύπτεται στο νέο υπερθέαμα της Marvel που κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο
Η αναφορά που έκανε στο ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπ
Tην αποκάλυψε έκανε ο επικεφαλής της εταιρείας
«Πρέπει να έχεις μια καταπληκτική ιδέα, για να κάνεις κάτι τέτοιο», δήλωσε ο 55χρονος σκηνοθέτης
Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι δωρεάν
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στις αίθουσες
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα πρωτότυπο μοντέλο 20 ιντσών ενός starfighter X-wing
Ο συγγραφέας που έτρωγε σκυλοτροφές, μιλούσε με τον Θεό, και πέθανε λίγο πριν γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο
Tόνισε πως το μοτίβο από το 2014 της μιας ταινίας ανά τρία χρόνια (Interstellar, Dunkirk, Tenet, Oppenheimer) θα συνεχιστεί
Απαγορευμένα κινητά και θόρυβοι στα γυρίσματα
Κατά τα γυρίσματα τηςταινίας «The Invite»
Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν αποκάλυψε τις επιπτώσεις στη σύζυγο και τις τέσσερις κόρες του
Μέσα από προσωπικές μου αναμνήσεις, δύο συνεντεύξεις μου με τη Μάρω Κοντού και μαρτυρίες αγαπημένων ηθοποιών που τη γνώριζαν
Ήδη το αμερικανικό σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA έχει εκφράσει έντονες επιφυλάξεις
Νέα περιπέτεια του διάσημου ήρωα κόμικς 15 χρόνια μετά την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Έγινε επίσης γνωστή ως η «γυναίκα με τα περιστέρια» από το «Home Alone 2»
Ο Γκέοργκι Ουνκόφσκι σκηνοθετεί ένα φιλμ ζόρικης ενηλικίωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.