Κινηματογραφος

Το νέο ερωτικό θρίλερ του Ματ Ντίλον γυρίστηκε σε μια από τις πιο όμορφες και άγνωστες τοποθεσίες της Ελλάδας

Η «Στοιχειωμένη καρδιά» του Φερνάντο Τρουέμπα προβάλλεται στους κινηματογράφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ματ Ντίλον
Η νέα ταινία του Ματ Ντίλον γυρίστηκε στο Νότιο Πήλιο © Instagram/mattdillon

Το νέο ερωτικό θρίλερ του Ματ Ντίλον γυρίστηκε σε μια από τις πιο όμορφες και άγνωστες τοποθεσίες της Ελλάδας

Η νέα ταινία του Ματ Ντίλον, «Στοιχειωμένη καρδιά» («Haunted Heart»), μια ισπανο-κολομβιανή παραγωγή σε σκηνοθεσία Φερνάντο Τρουέμπα, ο οποίος επίσης υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Ράιλεντ Γκραντ, γυρίστηκε στο πανέμορφο και σχετικά άγνωστο για τον μαζικό τουρισμό Τρίκερι στο Νότιο Πήλιο.

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ (HAUNTED HEART) | OFFICIAL TRAILER

Η υπόθεσή της ταινίας του Ματ Ντίλον τοποθετείται σε ένα όμορφο απομονωμένο ελληνικό νησί. Η γοητευτική Άλεξ (Aida Folch) πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Ενρίκο (Juan Pablo Urrego), αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου Μαξ (Matt Dilon), έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε στο νησί πριν από δεκαετίες.

Με το πέρασμα των εποχών, η σεξουαλική ένταση κλιμακώνεται. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Ενρίκο ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Τυφλωμένη από έρωτα, η Άλεξ επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομαχτική μάχη για επιβίωση.

Το Τρίκερι βρίσκεται στην άκρη της χερσονήσου του Νομού Μαγνησίας και αποτελεί διατηρητέο οικισμό. Καθώς μέχρι τη δεκαετία του ’80 η πρόσβαση ήταν μόνο διά θαλάσσης –δεν υπήρχε δρόμος μέχρι εκεί– έχει κρατήσει σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα του παρελθόντος. Στην κορυφή του υψώματος Φουρτούνας, εξυπηρετείται από το λιμάνι της Αγίας Κυριακής, που επίσης φιλοξένησε μέρος των γυρισμάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY