Κινηματογραφος

Στη Θεσσαλονίκη ο Ματ Ντίλον για τα γυρίσματα της ταινίας «Haunted Heart» (εικόνες)

Επισκέφθηκε την πόλη και τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντίλον βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία «Haunted Heart» - Η ανάρτηση του Ορέστη Ανδρεαδάκη.
Στην ιστορική αίθουσα Ολύμπιον ξεναγήθηκε ο Ματ Ντίλον στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη © Facebook / Orestis Andreadakis

Ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντίλον στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία «Haunted Heart» - Η ανάρτηση του Ορέστη Ανδρεαδάκη

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντίλον, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Haunted Heart», του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Φερνάντο Τρουέμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστη Ανδρεαδάκη, ο 58χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τους χώρους του Φεστιβάλ, όπου ξεναγήθηκε από το προσωπικό.

Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκε από την ιστορική αίθουσα Ολύμπιον, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αντίγραφα της συλλογής κινηματογραφικών γιγαντοαφισών HELLAFFI που εκτίθενται στους χώρους του Φεστιβάλ.

Επιπλέον, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία μία από τις δύο διοργανώσεις.

Κατά την επίσκεψή του στους χώρους του Φεστιβάλ, αναφέρθηκε στις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει κάνοντας θερμή μνεία στον Γιώργο Λάνθιμο και τη μικρού ταινία μήκους Nimic (2019), στην οποία πρωταγωνιστούσε με τη Δάφνη Πατακιά.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε ιστορικά σημεία της πόλης και να απολαύσει την τοπική κουζίνα.

Ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντίλον βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία «Haunted Heart» - Η ανάρτηση του Ορέστη Ανδρεαδάκη.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Ματ Ντίλον στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου © Facebook / Orestis Andreadakis

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ματ Ντίλον είναι executive producer της ταινίας Haunted Heart, του ρομαντικού θρίλερ που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στο νότιο Πήλιο καθώς διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Blonde Fenia Cossovitsa, ενώ το φιλμ υποστηρίζεται από τον ΕΚΟΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ