- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η πρώτη μας αποστολή»: Ο Πέδρο Πασκάλ μοιράστηκε στιγμιότυπα του «Fantastic Four»
Το πρωταγωνιστικό καστ της νέας ταινίας της Marvel σε κοινή φωτογραφία
Πέδρο Πασκάλ: Πρώτα στιγμιότυπα από τους «Fantastic Four» της Marvel - Το πρωταγωνιστικό καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας.
Ο Πέδρο Πασκάλ έδωσε τις πρώτες εικόνες από το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας «The Fantastic Four» της Marvel.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πέδρο Πασκάλ κοινοποίησε στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές του και τα συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα την φράση: «η πρώτη μας αποστολή».
«Fantastic Four»: Ο Πέδρο Πασκάλ μοιράστηκε στιγμιότυπα
Στη φωτογραφία διακρίνονται ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «The Last of Us», ο οποίος θα υποδυθεί τον Reed Richards/Mister Fantastic, η Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Sue Storm/Invisible Woman, ο Εμπον Μος-Μπάκραχ στον ρόλο του Ben Grimm/The Thing και ο Τζόζεφ Κουίν ως Johnny Storm/Human Torch.
Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy Τζούλια Γκάρνερ και ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ματ Σάκμαν σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν, Τζεφ Κάπλαν και Ιαν Σπρίνγκερ.
Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του ’60.
Θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel
«Ο σκηνοθέτης μας, Ματ Σάκμαν έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στα τέλη Ιουλίου. Πλάκα έχει, ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα μετά το Comic-Con», δήλωσε στο Official Marvel Podcast και συμπλήρωσε.
«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτοί οι χαρακτήρες είναι βασικοί, είναι θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel, με τους οποίους δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούμε ή να εξερευνήσουμε... με τον τρόπο που κάνουμε αυτή την ταινία. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος».
Σύμφωνα με το Deadline, η οικογένεια υπερηρώων της Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου του 2025.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.