- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δείτε τη Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix στο νέο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»
Θέλω να δω τον αληθινό σου εαυτό, λέει η Harley Quinn στον Arthur Fleck
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Joker 2: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga.
Αγάπη είναι το μήνυμα του πρώτου τρέιλερ για το «Joker: Folie à Deux», με τον Joaquin Phoenix να επαναλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ ρόλο του ως Arthur Fleck (ο οποίος στη συνέχεια μετατρέπεται σε Joker). Δίπλα του συμπρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως Harley Quinn.
O Arthur Fleck συναντά την Harley Quinn στο Arkham Asylum
Το τρέιλερ ξεκινά στο Arkham Asylum - όπου ο Joker βρίσκεται κλειδωμένος στο τέλος της πρώτης ταινίας. Στο τρελοκομείο ο Arthur Fleck συναντά μια διαταραγμένη ασθενή (η Harley Quinn της Lady Gaga). Μετά την τυχαία συνάντηση το ζευγάρι ερωτεύεται τρελά και σχεδιάζουν να αποδράσουν στους δρόμους της Γκόθαμ, όπου χορεύουν και ταξιδεύον σε όλη την πόλη.
«Θα σας πω τι έχει αλλάξει», λέει ο Joker στο τρέιλερ. «Δεν είμαι πια μόνος. Για αυτό το πράγμα θα πρέπει να μιλάμε». «Θέλω να δω τον αληθινό σου εαυτό», απαντάει η Harley Quinn .
Ο σκηνοθέτης Todd Phillips αποκάλυψε το τρέιλερ στο CinemaCon, το ετήσιο συνέδριο για τους ιδιοκτήτες κινηματογραφικών αιθουσών. Παρόλο που το αρχικό «Joker» του 2019 υποτίθεται ότι δεν θα είχε συνέχεια, ο Phillips είχε δηλώσει ότι αυτός και ο Phoenix πάντα συζητούσαν τη δημιουργία ενός σίκουελ.
Μιούζικαλ θα είνα το Joker: Folie à Deux
Λίγα είναι γνωστά για την πραγματική πλοκή του «Joker: Folie à Deux», το οποίο θα είναι ένα είδος μιούζικαλ. Ο Phillips είπε ότι η «ταμπέλα» δεν είναι απολύτως ακριβής, αν και θα περιλαμβάνει πολλά τραγούδια και χορευτικά νούμερα.
«Μου αρέσει να λέω ότι πρόκειται για μια ταινία όπου η μουσική είναι βασικό στοιχείο», λέει ο Phillips.
Όπως ανέφερε ο Phillips, το «Joker» κέρδισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Έγινε η πρώτη ταινία με βαθμολογία R που ξεπέρασε το όριο του ενός δισ. δολαρίων και κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.
Το «Joker 2» θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου 2024, ακριβώς πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η πρώτη ταινία κόστισε 62,5 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή, έναν χαμηλό ποσό για μια προσαρμογή κόμικ. Λόγω της επιτυχίας της, το σίκουελ έλαβε ένα πολύ πιο σημαντικό ποσό για την παραγωγή, ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.