Κινηματογραφος

Η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό
Η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό © EPA

Ταλούλα Γουίλις: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό - Η ανάρτησή της στο Instagram

Το γεγονός πως διαγνώστηκε με αυτισμό αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια η Ταλούλα Γουίλις.

Συγκεκριμένα, προ ημερών η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram απ' όταν ήταν παιδί και συμμετείχε σε μια εκδήλωση με τον πατέρα της.

Στα πλάνα που δημοσίευσε η Ταλούλα, φαίνεται ο Μπρους Γουίλις να την κρατά αγκαλιά, όσο απαντούσε σε ερωτήσεις στο κόκκινο χαλί. Όσο ο μπαμπάς της παραχωρούσε την συνέντευξη, εκείνη έτριβε το ξυρισμένο κεφάλι του με το χέρι της και έπαιζε με τα αυτιά του.

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας ένα emoji χαμογελαστό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

«Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή», απάντησε όταν ρωτήθηκε στα σχόλια της ανάρτησης αν είχε διαγνωστεί με αυτισμό.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταλούλα Γουίλις μοιράζεται κάτι από την προσωπική της ζωή αφού παλαιότερα έχει μιλήσει για τη διατροφική διαταραχή που είχε και τη διάγνωση με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ