Κινηματογραφος

Το χέρι της θείας δίκης: Μπρα ντε φερ μεταξύ Ορλάντο Μπλουμ και Άντι ΜακΝτάουελ

Η περιπέτεια των αδελφών Νελμς, θα περνούσε απαρατήρητη δίχως την παρουσία των δύο σταρ

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
ΤΕΥΧΟΣ 905
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το χέρι της θείας δίκης
Το χέρι της θείας δίκης

Το χέρι της θείας δίκης: Κριτική για την ταινία των Έσομ Νελμς & Ίαν Νελμς, με πρωταγωνιστές τους Ορλάντο Μπλουμ, Άντι ΜακΝτάουελ, Μπράιαν Γκέραχτι, Κένεθ Μίλερ

Ο Κας προσπαθεί να έχει μια ήσυχη ζωή στην κομητεία Όντιμ στα Απαλάχια όρη φροντίζοντας την ορφανή ανιψιά του Σαβάνα, αλλά η σκληρή αρχηγός του τοπικού υποκόσμου δεν του το επιτρέπει. Η Μπιγκ Κατ, όπως την αποκαλούν, απαιτεί τρεις χάρες προκειμένου να σβήσει το χρέος του αλκοολικού πατέρα της Σαβάνα, ο οποίος θρηνεί ακόμη τον θάνατο της γυναίκας του, που ήταν η αδελφή του.

Υπερβίαιη και νοσηρή η περιπέτεια των αδελφών Νελμς, θα περνούσε σίγουρα απαρατήρητη δίχως την παρουσία των Ορλάντο Μπλουμ και Άντι ΜακΝτάουελ. Ο πρώτος είναι σχεδόν αγνώριστος με το χτισμένο από μυς και τατουάζ κορμί αλλά και τη δέουσα προφορά του αμερικανικού νότου, ενώ αποκαλυπτική είναι η μεταμόρφωση της ντελικάτης ΜακΝτάουελ στον ρόλο της σαδίστριας αρχηγού της τοπικής μαφίας, της Μπιγκ Κατ. Όλα βέβαια κινούνται απόλυτα προβλέψιμα και το σκηνοθετικό τιμόνι μπαίνει στον αυτόματο, με τους δύο σταρ να επιχειρούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στους μονοδιάστατους χαρακτήρες τους, αλλά το προκάτ σενάριο δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια.

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ (Red Right Hand) - trailer (greek subs)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ