- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαγνήτισε τα βλέμματα η Zendaya στην παγκόσμια πρεμιέρα του σίκουελ «Dune: Part Two»
Στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου
Dune Part Two: Μαγνήτισε τα βλέμματα η Zendaya - Στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου
Το Λονδίνο φιλοξένησε την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ «Dune: Part Two», δια χειρός Ντενί Denis Villeneuve.
Στο κόκκινο χαλί του Leicester Square Odeon μπροστά σε ένα πλήθος ενθουσιασμένων θαυμαστών, τον Kαναδό σκηνοθέτη πλαισίωναν μεταξύ άλλων οι Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Florence Pugh, Austin Butler και Léa Seydoux.
«Είναι μια τεράστια ανακούφιση να βγαίνει επιτέλους η ταινία» δήλωσε ο Villeneuve στο BBC. Πρόσθεσε ότι θα «τρώει τα νύχια του» μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες.
«Dune: Part Two»: Η Zendaya μαγνήτισε τα βλέμματα με το φόρεμα-ρομπότ
Η βραβευμένη ηθοποιός Zendaya ήταν συγκλονιστική αφού εμφανίστηκε με μία εμβληματική δημιουργία του Τιερί Μιγκλέρ από τη συλλογή Maschinenmensch (Άνθρωποι Ρομπότ) που παρουσιάστηκε το 1995. Με τη βοήθεια του διάσημου στυλίστα Λο Ρόουτς (Law Roach) ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό της του οίκου Bulgari ενώ στη συνέχεια φόρεσε επίσης ένα μαύρο vintage φόρεμα του οίκου Μιγκλέρ, σύμφωνα με το Deadline.
Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο οίκος Mugler μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της εμβληματικής εμφάνισης της πρωταγωνίστριας.
Η Anya Taylor-Joy με μία δημιουργία Dior Haute Couture έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο χαλί επιβεβαιώνοντας την παρουσία της στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dave Bautista, Christopher Walken και Javier Bardem.
Το «Dune: Part Two» θα εξερευνήσει «το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides, καθώς ενώνεται με την Chani και τους Fremen, ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.
Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.