Κινηματογραφος

Ο Ταραντίνο θα συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ στην τελευταία του ταινία, «The Movie Critic»

Άγνωστος ακόμα ο ρόλος του 60χρονου ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ για την τελευταία του ταινία, «The Movie Critic»
Ο Κουέντιν Ταραντίνο μαζί με τον Μπραντ Πιτ για τρίτη φορά στο «The Movie Critic» © ΕΡΑ / SEBASTIEN NOGIER

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ για την τελευταία του ταινία, «The Movie Critic». Άγνωστος ακόμα ο ρόλος του 60χρονου ηθοποιού

Ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Μπραντ Πιτ θα συνεργαστούν ξανά για τρίτη φορά στην επερχόμενη και τελευταία ταινία του σκηνοθέτη, «The Movie Critic».

Tarantino & Pitt Reunite: The Movie Critic

Η επιβεβαίωση της συνεργασίας τους είδε το φως της δημοσιότητας από το Deadline την Πέμπτη, το οποίο αποκάλυψε ότι ο Πιτ έχει υπογράψει για την ταινία. Ποιος ρόλος θα παίξει είναι ακόμα άγνωστος, αλλά πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι ο Ταραντίνο έψαχνε για έναν «νέο πρωταγωνιστή γύρω στα 35», οπότε είναι λίγο δύσκολο να πάρει ο Πιτ τον βασικό ρόλο.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ για την τελευταία του ταινία, «The Movie Critic»
© ΕΡΑ / SEBASTIEN NOGIER

Το «The Movie Critic» θα διαδραματίζεται στην Καλιφόρνια το 1977

Μέχρι στιγμής, αυτό που γνωρίζουμε για το «The Movie Critic» είναι ότι θα διαδραματίζεται στην Καλιφόρνια το 1977, με την πλοκή να ακολουθεί έναν «έναν τύπο που έζησε πραγματικά, αλλά δεν έγινε ποτέ πραγματικά διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για ένα περιοδικό πορνό», όπως είπε ο Ταραντίνο στο Deadline πέρυσι. Και πρόσθεσε. «Ήταν πολύ αγενής, ξέρετε. Έβριζε. Χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές». Η έμπνευση για την ταινία πηγάζει από μια από τις πρώτες δουλειές του σκηνοθέτη: τη φόρτωση πορνό περιοδικών σε έναν αυτόματο πωλητή.

Οι προηγούμενες συνεργασίας του Ταραντίνο με τον Μπραντ Πιτ ήταν αρκετά επιτυχημένες. Το 2009, ο Πιτ πρωταγωνίστησε στο «Inglourious Basterds», κερδίζοντας του ένα βραβείο SAG. Στη συνέχεια, το 2019, εμφανίστηκε ως ο γοητευτικός κασκαντέρ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Once Upon a Time… in Hollywood», κάτι που του χάρισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Το 2022, ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνίστησε στην ταινία του Damien Chazelle, «Babylon» και πέρυσι εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του Lil Dicky, «Dave».

Όσο για τον Ταραντίνο, επισκέφτηκε πρόσφατα μια στρατιωτική βάση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων για να «τονώσει το ηθικό τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ