Κινηματογραφος

«This is Me… Now»: Κυκλοφόρησε το εκπληκτικό πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ

«Κανείς δεν ξέρει την ιστορία μου καλύτερα από εκείνον» λέει για τον Μπεν Άφλεκ η σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«This is Me… Now»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ
© JUSTIN LANE/ EPA

«This is Me… Now»:Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ μόλις κυκλοφόρησε - Το λαμπερό καστ που την πλαισιώνει

 Tη δική της ιστορία αγάπης μοιράζεται με τους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ δίνοντας στην δημοσιότητα ένα εκπληκτικό πρώτο τρέιλερ διάρκειας δύο λεπτών για τη νέα της ταινία με τίτλο «This is Me... Now: A Love Story». Θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου παράλληλα με το πολυαναμενόμενο ένατο άλμπουμ της μετά από δέκα χρόνια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.

This Is Me...Now: A Love Story - Official Trailer | Prime Video

«Έχω χρόνια να είμαι τόσο νευρική, ενθουσιασμένη, φοβισμένη και ενθουσιασμένη για να μοιραστώ κάτι μαζί σας!!! Η ιστορία του ταξιδιού από το «This Is Me... Then» στο «This Is Me... Now» είναι το πιο προσωπικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ» γράφει στην ανάρτησή της στο Ιnstagram η Λόπεζ.

«Η μουσική εμπειρία συνεχίζεται στις 16 Φεβρουαρίου, όταν θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ «This Is Me… Now» και το «This Is Me…Now: A Love Story», το νέο μου Amazon Original που θα προβάλλεται στο Prime Video», πρόσθεσε.

Το λαμπερό καστ της νέας ταινίας 

Ένα καστ αστέρων συμμετέχει στην ταινία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον σύζυγό της Μπεν Αφλεκ και τους Τρέβορ Νόα, Φατ Τζο, Κιμ Πέτρας, Post Malone, Σοφία Βεργκάρα και Τζένιφερ Λιούις.

Η σταρ συνέγραψε το σενάριο μαζί με τους Ματ Γουόλτον και Κρίς Σάφερ ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Grammy Ντέιβ Μέγιερς, όπως αναφέρει το People.

Η Λόπεζ για τη νέα της ταινία και τον Μπεν Άφλεκ: «Κανείς δεν ξέρει την ιστορία μου καλύτερα από εκείνον»

Μιλώντας στο ET η σταρ είχε πει πως «αυτό το project ήταν κάτι που δεν είχα σχεδιάσει ακριβώς», ενώ πρόσθεσε ότι πρόκυψε από το ρομαντικό ταξίδι ζωής που μοιράζεται με τον σύζυγό της. «Όταν ολοκληρώθηκε η μουσική, σκέφτηκα:΄Υπάρχει κάτι περισσότερο από μια ιστορία, που πρέπει να ειπωθεί εδώ. Υπήρξε ένα μεγαλύτερο ταξίδι από μια απλή ερωτική ιστορία. Και έτσι, έγινε ένα πιο ολοκληρωμένο project, με ένα υπέροχο μήνυμα» δήλωσε.

«Κανείς δεν ξέρει την ιστορία μου καλύτερα από εκείνον», πρόσθεσε η σταρ. «Έτσι, μπορέσαμε να εμβαθύνουμε σε αυτήν με ένα τρόπο που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος σεναριογράφος μαζί μου», τόνισε.

Οι τελευταίες συνεργασίες της τραγουδίστριας

Τα τελευταία μουσικά εγχειρήματα της Τζένιφερ Λόπεζ περιλαμβάνουν την περσινή νέα έκδοση της επιτυχίας της «Same Girl» του 2014 – ένα remix με τον French Montana που κυκλοφόρησε για το ντοκιμαντέρ της στο Netflix «Halftime» – μαζί με το «This Land Is Your Land το 2021 από την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο «Marry Me» το 2022 -ήταν μια συνεργασία με τον Maluma και ήταν το σάουντρακ της ομότιτλης ταινίας τους, που κυκλοφόρησε από τα Universal Studios/ Sony Music US Latin.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ