Κινηματογραφος

«Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη»: Όλοι για την Εύα

Οι τρεις σωματοφύλακες και ο Ντ’ Αρτανιάν μπλέκουν σε νέες δοκιμασίες

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
ΤΕΥΧΟΣ 899
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι τρεις σωματοφύλακες και ο Ντ’ Αρτανιάν μπλέκουν σε νέες δοκιμασίες

«Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη»: Κριτική για την ταινία του Μαρτάν Μπουρμπουλόν με πρωταγωνιστές τους Φρανσουά Σιβίλ, Εύα Γκριν, Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντουρίς, Πίο Μαρμάι

Μετά από την απόπειρα δολοφονίας του Γάλλου βασιλιά, οι τρεις σωματοφύλακες και ο Ντ’ Αρτανιάν μπλέκουν σε νέες δοκιμασίες. Όμως τον νεαρό σωματοφύλακα απασχολεί περισσότερο τι συνέβη στην αγαπημένη του Κονστάνς.

Συνεχίζοντας ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη ταινία και με μια εκτενή εισαγωγή 2-3 λεπτών από τα όσα προηγήθηκαν (προκειμένου να μπει πιο εύκολα στο κλίμα του έργου ο θεατής που δεν έχει δει το πρώτο φιλμ), η νέα γαλλική υπερπαραγωγή δεν έχει να παρουσιάσει πολλές εκπλήξεις. Η σημαντικότερη ίσως αφορά στην αναβάθμιση του χαρακτήρα της Εύα Γκριν που από δευτεραγωνίστρια στο πρώτο φιλμ μετατρέπεται σε αδιαφιλονίκητη σταρ του σίκουελ.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται το μυστικό της που σχετίζεται με το παρελθόν των σωματοφυλάκων, με το σενάριο να ξεφεύγει άκομψα από το πνεύμα του Δουμά, για να δώσει στη σταρ το ελεύθερο να κάνει τα δικά της. Ποια είναι αυτά; Κυρίως η αποπλάνηση του ήρωα με πιασάρικες –και σέξι– χορογραφίες πάλης, καθώς και η ενίσχυση του μυστηρίου πριν οδηγηθούμε στο αποκαλυπτικό φινάλε.

The Three Musketeers - Milady - Official Trailer in 4K

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ